pondělí 6. února 2017

Skříňka na špinavé prádlo

Hodí se do vaší koupelny vysoká nebo nízká skříňka s košem na prádlo ? Není potřeba kupovat samostatný koš na prádlo do koupelny. Mnohem stylověji v každé koupelně působí nízká koupelnová skříňka , jejíž součástí je i zabudovaný koš na špinavé prádlo. Vy tak všechny vaše svršky nenápadně schováte do této koupelnové skříňky. Vybírejte s bohaté nabídky barevných variant a. Barevné provedení skříňky je –.

Curver Curver kulatý koš na špinavé prádlo , STYLE, béžový, 48l. Plastovýprádelní koš o objemu 48L v krémové barvě s víkem. Modernívzhle který se svou texturou blíží ratanu.


Otvory ve výpletu zajišťují cirkulaci vzduchu. Jednoduchá manipulace díky dvěma pevným úchytům. Kvalitní provedení a moderní design. Díky praktickému koši na prádlo uschováte i špinavé prádlo.


Svou koupelnu můžete vybavit nejen touto skříňkou.

Zkombinovat ji můžete z dalšími kousky z naší nabídky, které jsou dostupné ve stejném designu. Například zrcadlem, koupelnovou skříňkou pod umyvadlo a dalšími. Uchovat špinavé prádlo , než nastane prací den. Pokud si s kombinací nejste zcela jisti, sáhněte raději po jedné produktové řadě.


Koupelnová skříňka s košem má jasný úkol. Záleží jen na Vás a Vašem vkusu. Brabantia Koš na prádlo 60L m. Zkombinujte tuto koupelnovou skříňku s ostatními našimi skříňkami a. Sháníte co nejlepší koš na špinavé prádlo ? Shromáždili jsme pro vás spoustu ra postřehů, tipů a informací, které jsme poté sesumírovali do obsažného průvodce. Koše na prádlo patří mezi opomíjené prvky v domácnosti – tedy ne opomíjené proto, že by nebyly přítomny, ale proto, že jim málokdo věnuje pozornost. Hledám způsob jak nejlépe ukrýt koš se špinavým prádlem.


Koš je možné ze skříňky jednoduše vyjmout a odnést k pračce, vysypat a pak opět vrátit do skříňky. Uvedenou skříňku vhodně doplňuje horní závěsná skříňka PROH50. Skříň na špinavé prádlo. Rozměry koše na prádlo jsou 440x420x2mm.


Také je třeba si rozmyslet zda preferujete vanu nebo sprchový kout.

Podle zbylého prostoru se pak dolaďuje ostatní koupelnový nábytek a spotřebiče - umyvadlo , skříňky , závěsné skříňky , poličky , zrcadlo , koš na špinavé prádlo , pračka a podobně. Při vhodné volbě koupelnového nábytku a jeho správném. Hodně místa v koupelně zabírá spousta nezbytných drobností, které je potřeba někam uložit – kosmetika, ručníky, krášlicí přístroje i koš na špinavé prádlo.


Většina těchto věcí je drobná, a i ručníky dokážete poskládat na úzko, proto vám postačí velmi úsporná a vysoká nebo závěsná skříňka. IB LAURSEN Textilní pytel na špinavé prádlo Grey Stripes, šedá barva, textil. Jestliže nejste příznivci košů na prádlo , pak vás jistě zaujme lněný stahovací pytel, který má ve své nabídce dánská značk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky