středa 8. února 2017

Fiskars nůžky na větve

Pokud jste se někdy pokoušeli zastřihávat korunu stromu, sbírat ovoce nebo odříznout větve , na které nejde použít pilka, víte, jak se u toho člověk zapotí. Naštěstí jsou tu naše univerzální zahradní nůžky a příslušenství, se kterým dokážete zázraky. Nůžky na větve zastanou tuto práci ideálně, neboť jsou výkonnější než běžné zahradní nůžky a přesnější než pilky. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Je to základní skupina vhodná pro každého, kdo začíná pracovat na zahradě. Fiskars jaké budete nejvíce potřebovat. Hlava je zhotovena z vysoce kvalitní tvrdé nerezové oceli, jež zůstane ostrá i po dlouhodobém používání. Držadla jsou vyrobena z pevného, lehkého, trvanlivého materiálu, vyztuženého skelnými vlákny. Středně velké účinné nůžky na silné větve pro prostřihávání stromů a keřů na zahradě.


Odolné a lehké, s hliníkovými držadly. V naší nabídce naleznete také dvouruční nůžky na větve nebo nůžky do výšek, které jsou skvělým pomocníkem v místech, kde to jde hůř. Spodní čepel ve tvaru háku pro stříhání tlustých, syrových větví. Skladem na externím skladu. Snadno uchopíte větev mezi čepele.


Fiskars nůžky na větve

Veškeré informace o produktu. Střižný mechanizmus PowerReel těchto nůžek je až dvanáctkrát účinnější než u běžných nůžek. Můžete s nimi stříhat ve výškách bez potřeby žebříku nebo naopak těsně u země, aniž byste se museli sklánět. Až 3x větší stříhací výkon s patentovaným.


Nůžky jsou vyrobeny z unikátních materiálů s patentovaným mechanismem stříhání. Střižné čepele jsou z kvalitní oceli, potažené PTFE pro snížení tření. Díky využití unikátního převodového systému dochází ke zvýšení střižné síly až o k síle vykonané na samotný střih.


Fiskars nůžky na větve

Univerzální zahradní nůžky jsou nový víceúčelový nástroj pro střihání větví s vynikajícím přístupem do koruny stromů. Velké dvouruční převodové nůžky na silné větve s dvoučepelovými břity až do průměru větví mm. Díky malé hmotnosti lze stříhat i velkou dobu s minimální únavou.


Nůžky se pohodlně používají díky nízké hmotnosti. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Prosíme vás proto, abyste jako způsob platby za vaše objednávky upřednostňovali platbu předem převodem nebo platební kartou on-line. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Fiskars nůžky na větve

Nůžky na větve (bypass) – ideální pro čerstvé dřevo Oba nože jsou broušené a pronikají do větve současně. Provádějí „střih tahem“, to znamená, že zajišťují snadný a přesný střih bez otlaků na dřevu. Větve a větvičky se stříhají v blízkosti kmene, což brání pouštění mízy.


Nůžky na větve Nůžky větve se lehce ovládají a dostanete se s nimi velmi snadno až do koruny stromů mezi větve , kam je přístup obvykle obtížný. Jsou vybaveny progresivním mechanismem, který výrazně zvyšuje střižnou sílu. Při práci na zahradě jistě velmi oceníte kvalitní nůžky na větve , nůžky na živý plot a keře a také poslední dobou stále oblíbenější nůžky na trávu.


Nabídka na zahradní nůžky je široká. Od malých lehkých zahradnických nůžek na stříhání květin a tenkých větviček po dvouruční pákové nůžky na silné. Masivní nůžky na silné čerstvé větve stromů. Stříhání čerstvého dřeva až do průměru mm.


Dvouruční nůžky jsou vhodné pro všechny druhy stříhání na zahradě až do průměru větví mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky