pátek 3. února 2017

Špunt na víno

Silikonový špunt na lahve v elegantním designu je perfektním doplňkem pro Vaši domácnost. Jeho flexibilita a vzduchotěsnost způsobuje, že víno , olej a další tekutiny zůstávají v lahvičce. Je voděodolný a hlavně je šetrný k životnímu prostředí.


A přesně k tomuto účelu slouží speciální zátky a špunty na víno. Uzavřením zabráníte oxidaci, jinými slovy zvětrání vína, které nepozbude nic ze svého charakteristického buketu!

V nabídce máme také speciální zátky v podobě vakuové zátky na víno. Jedinečná kombinace vakuové pumpy a zátky na víno v jednom se. Umožňuje estetickým způsobem, hermeticky uzavřít již otevřenou láhev vína.


Silikónový špunt na fľaše v elegantnom dizajne je perfektným doplnkom pre Vašu domácnosť. Je vodeodolný a hlavne je šetrný k životnému prostrediu. BALVI Twist lock - Špunt na víno.


Originální dárek v podobě uzávěru na víno s číselným zámkem potěší každého vinaře se smyslem pro humor.

Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Aerátor na víno Exclusive PERFEGI EA008. Díky prodlouženému profilu a úzké trubici dokáže nálevka naplno rozeznít aromatické a chuťové tóny i starších a archivních vín. Nespotřebované víno v láhvi uchováte ve vynikající kondici s vakuovou pumpou UNO VINO.


V čem vakuová pumpa UNO VINO vyniká? Je dodávána se vakuovými zátkami, víno ve vakuově uzavřené láhvi si zachová svou chuť i vůni pro pozdější konzumaci. Vakuové zátky UNO VINO jsou vhodné pro všechny běžné typy vinných lahví. Stojan na víno (lahve) 57cm.


Ale stojan na tři lahve, to je teprve paráda! Při posezení větší společnosti oceníte, že nebudete muset za chvíli odbíhat pro novou láhev. Profesionální vakuová pumpa na víno bezpečně odsaje vzduch z láhve, a tím uchová kvality načatého vína až po několik dnů.


Použití: postupujte podle návodu na zadní straně produktového prospektu. Nasaďte pumpu na hrdlo láhve, otočte pumpou proti směru hodinových ručiček a povytažením k sobě odsajte vzduch. Odstraňuje z lahve vzduch a zabraňuje tak procesu oxidace a víno tak vydrží o několik dní déle. Vhodné pro standardní láhev na víno.


Zátka na láhev se hodí na většinu skleněných lahví s užším hrdlem.

Uvedený termín realizace je pouze orientační čas realizace objednávky od data potvrzení našim pracovníkem, v případě platby převodním příkazem od data připsání platby na náš účet. Otvíráků a vývrtek na víno je v dnešní době nepřeberné množství, je opravdu z čeho vybírat. Dá se říct, že všechny otvíráky a vývrtky fungují na stejném principu, ale v zásadě se liší použitým materiálem a povrchovou úpravou, od toho se také odvíjí cena. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Naše zátky na víno láhev nejen těsně uzavřou, ale také zkrášlí. Vybrané dřevěné a zinkované špunty jsou vybaveny dekorativní hlavičkou ve tvaru srdíčka, diamantu, golfového míčku nebo barevného sklíčka.


Zátky a špunty na víno Špunty neboli zátky na láhve v provedení kov, dřevo nebo sklo s různými motivy. Zábava na vaší párty bude zajištěna od samého začátku! Specifikace sady značek na sklen.


Jen u nás koupíte se slevou pouze za Kč. Plná záruka spokojenosti. Dostupnost produktu: Skladem u dodavatele Doručení plně pojištěnou zásilkou za až pracovních dní.


Plně ručíme za bezpečný nákup a Vaši spokojenost. Materiál: korek a keramika. Kupte správný uzávěr pro každou láhev Vaší várky, domácího vína, džusu či moštu.


Farmárik Vám nabízí různé druhy, barvy a velikosti korunkových uzávěrů, korkových uzávěrů a plastových zátek pro Vaše víno , pivo nebo džus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky