pondělí 20. února 2017

Concept vt8020

Ceramic Heater Suitable for Allergy Sufferers and Asthmatics. Heating is done efficiently and gently, with no drying or waste of air, making it completely suitable for both allergy sufferers and asthmatics. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vzduch sa nepresúša a nielen pre alergikov a astmatikov je tak oveľa zdravši.


Vzduch se nepřesouší a nejen pro alergiky a astmatiky je tak mnohem zdravější. Má využitie ako v zime tak aj v lete. Vďaka PTC vyhrievaciemu článku, umožnuje efektívne vykurovanie s vysokou úsporou energie a zdravším vzduchom v miestnosti. Pre dokonalý komfort je. Ezért megfelelő allergiásoknak és asztmásoknak is.


Pri vykurovaní priestoru je šetrný a nedochádza k vysúšaniu vzduchu a ani spaľovaniu kyslíka. Ventilátor má termostat, poistku proti prehriatiu a prevrhnutiu. Díky topnému článku PTC umožňuje efektivní vytápění s vysokou úsporou energie a zdravějším vzduchem v místnosti. Pro dokonalý komfort je. LED kijelzővel s érintőképernyővel ellátott, továbbá háromszoros védelemmel biztosított a túlmelegedés ellen, mely túllépéskor kikapcsolja a szerkezetet.


Vybraný produkt koupíte výhodně přes Chci. Nakupování nikdy nebylo jednodušší. Díky malým rozměrům se snadno přenáší a nezabírá zbytečně místo. A kerámia ventilátor üzemmódban dolgozik.


Választhat három fűtési üzemmódból különböző intenzitással (LOW, MEDIUM és HIGH funkciók). Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Teplotu v miestnosti si nastavíte presne podľa svojich predstáv vďaka nastaviteľnému intervalu od 16°C do 32°C. Ez a védelmi rendszer biztosítja a tökéletes biztonságot háztartásában.


A készülék érintőkapcsolós, LED kijelzővel, hármas túlmelegedés elleni védelemmel. Dál už hledat nemusíte! Je vybavené funkciami kúrenie, studený vzduch a ventilátor a pracuje na dva stupne nastavenia výkonu 7a. Je vybaveno dotykovým panelem s LED displejem, trojnásobnou pojistkou proti přehřátí a pojistkou, která spotřebič při překlopení vypne. Tento systém ochrany tak zajistí dokonalou bezpečnost pro vaši domácnost.


Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hősugárzó boltok, képek. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Je vybavený dotykovým panelom s LED displejom, trojnásobnou poistkou proti prehriatiu a poistkou, ktorá spotrebič pri preklopení vypne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky