pondělí 20. února 2017

Smaltované cedule na přání

Originální smaltované cedule s nápisem dle přání jsou unikátním dárkem! Vzhled smaltovaných cedulí je naprosto autetický, dodáme vám skutečnou, pravou smaltovanou tabulku s jmény vašich blízkých nebo jakýmkoli číslem či textem. Cedule s vlastním textem Klikněte na vybraný vzor a velikost, doplňte údaj na ceduli a pokračujte v objednávce. Jakoukoliv individuální ceduli Vám rádi navrhneme v našem GRAFICKÉM STUDIU nebo vyrobíme podle Vámi dodaného návrhu. Do poznámky v objednávce uveďte text, který si na cedulku přejete.


Smaltovaná cedule s textem dle vašeho přání.

Text nesmí být příliš dlouhý. Na smaltované cedule nelze vkládat vlastní fotografie! Barva: červená, zelená, černá. Kvalitní materiál i provedení.


Plechové cedule - i na přání. V tomto oddělení najdete plechové cedule , které jsou zhotoveny na zakázku dle vaší předlohy již od kusu a motivu. A cedule reklamní a nostalgické, vyrobené klasickou metodou.


Vyobrazené cedule jsou ihned k odběru.

Galerie obsahuje pouze malou část našeho výrobního sortimentu. Na Vaše přání Vám zhotovíme prakticky jakékoliv smaltované cedule. Tabulku s popisným číslem domu nebo chaty si můžete individualizovat. Lze připevnit na fasádu jednotlivá čísla, či dokonce i názvy ulic po písmenech.


Ideálním řešením je použít smaltovanou ceduli. Vyrábíme veškeré smaltované cedule , uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby. Na atmosféru domova jsme odborníci!


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Na upravený povrch se aplikuje základní a krycí smalt, který se velkým žárem v peci roztaví v souvislý sklovitý povlak a přilne pevně na kov. Vítejte na webu společnosti ČESKÝ SMALT – výrobce smaltovaného litinového nádobí, smaltovaných cedulí a spolehlivého dodavatele technického smaltování a renovací.


Všechny námi vyráběné cedule mají ochranné kroužky u otvorů proti možnému oprýskání smaltu při montáži. Povrch smaltované cedule má podobné vlastnosti jako sklo tzn. Při znečištění valnou většinou barev (sprejů), lze toto znečištění odtsranit bez poškození povrchu smaltované cedule. ALPA, OTTA, PILNÁČEK ap. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás ujistili, že jsme realizovali kroky, abychom Vám i nadále mohli poskytovat své služby v té nejvyšší Smalt Brno kvalitě.


Může být jakkoli špatné počasí, mrznout nebo být neuvěřitelně teplo, smalt to vydrží. Problém nejsou ani sprejeři, protože většinu barev lze odstranit, aniž by došlo k poškození smaltového povrchu.

Na zakázku vám vytvoříme smaltované cedule všech možných velikostí, tvarů a rozměrů. Pro své zákazníky jsme realizovali smaltované cedule sloužící jako domovní číslo, cedule s číslem, uliční cedule , uliční tabule, informační tabule, vývěsní štíty, dveřní štítky, výrobní a potrubní štítky. Koupím staré předválečné nebo poválečné plechové, smaltované reklamní cedule na služby nebo výrobky: - např.


Zájem mám hlavně o cedule s pivní tématikou - s motivem piva nebo pivovaru. Reklamní a retro smaltované cedule Reklamní smaltované cedule , vývěsní štíty, loga firem, individuální motivy, dárkové cedulky, retro cedule , teploměry, hodiny, magnetické tabule. Rovné nebo bombírované (vypouklé) provedení, speciální tvary tabulí, kombinace různých technik dekorů. Máte chuť na pořádné retro, hledáte staré plechové reklamy, nebo prostě chcete pěknou ceduli, která to řekne za vás? Vyberte si plechové cedule na zeď nebo cedulky na dveře podle svého gusta a dejte světu najevo, že tady jste pánem vy.


Stačí kliknout na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky