středa 8. února 2017

Bambusové povlečení recenze

Dalšími výhodami bambusového povlečení jsou okamžitá absorpce a odvod vlhkosti, velmi jemný omak a přirozený lesk. Složení je bambusové vlákno a česaná bavlna. Bambusové povlečení je opatřeno komfortním zipovým uzávěrem. K tomuto povlečení doporučujeme výhradně prostěradla jersey. Proměňte svoji ložnici pomocí luxusního povlečení - bambusové , mako satén a jiné - v kouzelné místo, kde se Vám bude nádherně usínat.


Dovolte si sladké sny v přepychu.

V naší nabídce naleznete přepychové ložní prádlo z Mako saténu či bambusu, ale i vybrané luxusní povlečení z bavlněného saténu. Potom je organický bambusový satén jasnou volbou! Nabízíme vám ručně šité bambusové povlečení české výroby.


Jelikož všechny produkty šijeme sami v naší vlastní dílně, jsme schopni vám na objednání ušít povlečení dle vašich představ. Nevyhovuje-li vám naše nabídka barevnými odstíny či rozměrem, neváhejte nás kontaktovat. Matějovský Ložní povlečení (r) Internetový obchod výrobce ložního povlečení , ložního prádla, dětského povlečení , prostěradel a dalších ložních doplňků, licencovaných (Krtek a další) i klasických v bavlně, krepu, saténu nebo flanelu. Vybírejte si Utěrky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Chcete si objednat stylové, krásné a velice kvalitní povlečení za výprodejové ceny? U nás jich najdete více než 3vzorů SKLADEM.

Výprodej děláme každý týden! Kromě toho u nás najdete další bytový textil nebo postele a matrace. U povlečení velký výběr vzorů a materiálů. Koupila jsem si přes tento e-shop povlečení hladké komfort a saténové povlečení a můžu jen doporučit. Doma máme z tohoto obchodu také bambusové ručníky a jsou prima.


U některých modelů povlečení se můžete setkat i se zapínáním na cvočky. Péče o bavlněné povlečení. Chcete-li životnost vašeho bavlněného povlečení co nejvíce prodloužit, měli byste o něj pečovat dle pokynů výrobce. Povlečení perte na ° nebo °C a to vždy lícovou stranou dovnitř. Vybrat si můžete hned ze druhů zapínání, takže si vybere i ten nejnáročnější zákazník.


Povlečení nabízíme v široké škále barev a vzorů za výprodejové ceny! Kvalitní dětské bambusové povlečení do postýlky Lama růžová. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení , vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou a materiálovou stálost.


Jsou odolné vůči bakteriím a plísním a velmi rychle schnou.

Dobrou službu vám provedou nejen v koupelně, ale velmi vhodné jsou také do sauny, kde je vysoká vlhkost vzduchu. Hledáte luxusní nebo naopak levné ložní povlečení ? U nás najdete velký výběr, všechny materiály od mikroplyše, bavlnu, krep, damašek až po saténové. Vybírejte také povlečení podle barvy - jednobarevné (bílé, černé, fialové, šedé) i vzorované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky