středa 8. února 2017

Ledová tříšť stroj bazar

Stroje - Ledova trist bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám vybavení stánku na ledovou tříšť ,které obsahuje tři výrobníky ledové tříště o obsahu 2krát 10L. Dale nabízím kelímky 2-5L. A dále přidám kompletní přívod elektřiny na 380V. Možno ještě jeden stroj nádržkkový za 22.


Jak vybrat stroj na ledovou tříšť. Přečtěte si stručný text jak výrobníky fungují a jak se dělá ledová tříšť. Pro lepší orientaci si pročtěte následující popis jednotlivých variant. Zákazníci oceňují také možnost využití strojů na výrobu chlazených nápojů v letní sezoně. Nejlepší internetový obchod pro Snack Food služby - nabízíme stroje pro zábavné občerstvení.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Zobrazit v plné velikosti.


Katalogový list produktu. To ale zdaleka není všechno. Pronájem stroje UGOLINI × L. Vyprázdnit a vyčistit stačí přístroj jednou za tři dny, takže po každé směně nemusí personál likvidovat neprodané přebytky.


V cukrárně, parku či na plovárně, vždy a všude si točená zmrzlina a ledová tříšť najdou svoje milovníky. Investice do nákupu či pronájmu zmrzlinového stroje či stroje na výrobu ledové tříště v kombinaci s dobře promyšleným podnikatelským plánem Vás nenechá na svoji návratnost dlouho čekat. Chlazení je vzduchem, objem válců je 3x litrů. Ledová tříšť - směsi Nepropásněte novinky, akce a slevy!


Zasíláme jednou za dní. Přihlásit se Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem rozesílky newsletteru. Popis: Prodám pákové výrobníky ledové tříště - více kusů. Můžete se kdykoli odhlásit.


Ledová Tříšť - Výrobník Inzerát byl odebran z oblíbených. Kč Třebechovice pod Orebem. Prodám výrobník ledové tříště Inzerát byl odebran z oblíbených.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů ledova trist nejlevnější. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Z jednoho balení připravíte cca 10–litrů chlazeného nápoje vynikající chuti. Produktů na stránku: Obal lamino s okénkem na cukrovou vatu 1ks.


Damašek tmavý - 1Ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky