pondělí 13. února 2017

Hotel princess lednice

Vážení návštěvníci, vítejte na nově spuštěném webu hotelu. Hotel Princess je ideální volbou pro. Guests can rent bicycles to explore the nearby palace garden. Hostům poskytuje nadstandardní ubytování a plně klimatizované prostory.


Una delle nostre scelte top a Lednice. Lednice Tourism Lednice Hotels Lednice Bed and Breakfast Lednice Vacation Rentals Lednice Vacation Packages Flights to. Každou rezervaci potvrzuje přímo ubytovací zařízení.


Лучшие цены, без дополнительных платежей в отеле. In addition, it offers countless attractions for hiking and cycling trips. The flat countryside provides great cycling conditions suitable for children as well.


Lovers of history, active holidays, folklore and good wine, all will be satisfied. Připravili jsme pro vás nové internetové stránky, kde naleznete náš kompletní přehled pokojů, aktuální informace, ceník ubytování, fotogalerii našeho hotelu a samozřejmě veškeré kontaktní údaje. Select room types, read reviews, compare prices, and book hotels with Trip. Velikost pokojů, plně klimatizované prostory, moderní vybavení, použité materiály či výborná poloha u zámku, řadí tento hotel na samou špičku v Lednicko-Valtickém areálu. Ceny ubytování v hotelu Princess Lednice.


Hotelové pokoje a apartmány jsou prostorné a plně klimatizované. Pokoje jsou prostorné, plně klimatizované, vybavené televizí, trezorem, fénem, minibarem, WC a sprchovým koutem nebo vanou. Vybaveny jsou tradičním. Ubytování velmi příjemné, snídaně luxusní, obsluha stále doplňovala a variabilita snídaňové nabídky mne nadchla.


Od vajíček, párečků přes vícero druhů sýrů, po olivy, sušená rajčata a pesto. Zámecký parka stále krásný a zámek úžasný. Telefonická objednávková služba. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Možnost připojení na internet je na.


Snídaně zahrnuta v ceně. Ubytování v hotelu přímo v centru Lednice , u vstupu do Zámeckého parku, zámku a náměstí. Free WiFi and free private parking are available. Princess , Lednice - Porovnanie cien Hotelové recenzie Informácie o hoteli Jednoducho vyhľadajte svoj ideálny hotel.


Najlepšie ceny nájdete na trivago. This relatively new hotel enjoys a great location in Lednice , close to the castle, palace, and other monuments of this World Heritage Site. With just spacious guest rooms and an inviting courtyard with fountain,. Pro vstup do zámeckého areálu stačí přejít ulici. Moderní čtyřhvězdičkový hotel v srdci Mikulova s kapacitou 1lůžek.


Rodinná atmosféra a perfektní servis k vašim službám. Jedno z našich nej ubytování v destinaci Lednice. Hosté si mohou na místě vypůjčit kola a prozkoumat zámecké zahrady.


Náš profesionálně vyškolený personál Vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky