středa 8. února 2017

Chladnička do auta kompresorová

Kompresorová chladnička je nejlepší zařízení pro uchování Vašich potravin na cestách. Oproti levným ledničkám do auta mrazí až do -°C. Vyberte si lednici s kompresorem na nebo 24V za výhodnou cenu na trukconline. Díky kompresorovým autochladničkám udržíte své potraviny chladné a tak ji oceníte zejména na svých cestách, během kempování, při plavbě lodí a podobně.


Táto kompresorová chladnička sa dá veľmi jednoducho pripevniť bezpečnostným pásom vďaka vstavanému systému uchytenia, rovnako ľahko si ju môžete vďaka popruhu odniesť aj prevesenú cez plece. Takáto chladnička sa vám teda osvedčí v prípade potreby aj mimo vášho auta.

V katalogu nemáme podrobnější informace o autolednice kompresorova. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Je vybavena kvalitním kompresorem včetně napájecího systému, který umožňuje napájení po celém světě.


Napětí si chladnička zvolí sama, lze zapojit do osobního auta (12V), nákladního auta (24V), 110V AC (USA), nebo do 230V (Evropa). THERMOKING ColdCube ch. Klíčovým faktorem při výběru autochladničky je objem chladicího prostoru, od něhož se samozřejmě odvíjí i vnější rozměry.


Je dobré si ověřit, zda se vám chladnička bez problému vejde do zavazadlového prostoru nebo za sedadlo.

V, Pripojenie do siete 2V, 18. Prenosná chladnička a mraznička s objemom litrov pre chladenie a mrazenie pri kempovaní, na festivaloch alebo na cestách. Nastaviteľná teplota chladenia od -do °C. Americká chladnička Bosch KAG90AIs technológiou NoFrost, výrobníkom ľadu, s dávkovačom pitnej vody a HomeBar: umožňuje pohodlný prístup k vaším nápojom.


Přenosné i vestavné chladničky Indel B používají kvalitní kompresory značky Secop (dříve Danfoss) a většina z nich funguje jak na 12V, tak 24V. Nabízejí skvělý poměr ceny a výkonu. Ostatně, proto je tu máme. Po dlouhém hledání a experimentech s ledničkami jsem konečně našel ty, které mi vyhovují.


Indel B za rozumnou cenu nabízí skutečně hodně muziky a. Je vybavená kvalitným kompresorom vrátane napájacieho systému, ktorý umožňuje napájanie po celom svete. Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní. Chladnička kompresorová 30l. Konstrukce kompresoru je navržena na stacionární použití, nikoliv pro použití do vozidel za provozu. Důsledně jsem se koukla do komentářů pod článkem.


Tato chladnička do auta v. Očekávala jsem, že jako vždy budou názory spíše negativní, jak už to tak u hodně diskuzí bývá. Byla jsem překvapená, že to bylo nečekané. To už ve mně vzrůstalo pokušení ho otestovat.

Nevydržela jsem se GAutochladnička kompresorová 35l a jsem za to moc ráda. Nabízím k dražbě kompresorovou chladničku na voltů z mercedesu, cca let nepoužívaná, před tím fungovala bezvadně, objem litrů, rozměry: 56x45x22cm, již jí nevužiji. Mohu zaslat poštou, cena bude navýšena o poštovné.


Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky