úterý 7. února 2017

Prosteradlo 160x200

Export Electronic Thermostat Supplier High Quality, Competitive Price! Free Shipping Available. Looking For Great Deals? Bellatex Froté prostěradlo Kamilka tmavě modrá, 1x 2cm. Jersey prostěradlo zelené 1x 2cm.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se.


Prostěradlo 160x2u nás můžete zakoupit v mnoha barvách a různém provedení. Nabízíme napínací prostěradla z froté, jersey prostěradla či saténová prostěradla ze 1 bavlny. V nabídce naleznete také nepropustné prostěradlo 160x2s PU zátěrem, které je nejen nepropustné, ale zárověň i prodyšné.


Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin.


Bavlněná prostěradla jsou stále nejoblíbenějším způsobem povlékaní v domácnostech i hotelových zařízeních. V nabídce máme více než barev bavněných plachet, které jsou lehké a příjmené na dotek. Kvalitní české jersey prostěradlo 160x2cm. Materiál je elastický, nemačkavý, velmi snadno se.


JE DŮLEŽITÉ, NA ČEM SPÍTE Postel je bez pochyby nejdůležitějším místem pro náš odpočinek. Samozřejmostí je, že musí jít o stabilní kus nábytku doplněný o vhodný rošt a také kvalitní matraci. Atypické rozměry 140x20 160x2a 200x2cm. Mikroflanelová prostěradla do dětských postýlek 60x120cm.


Mikrofalnelové prostěradlo je velmi příjemné na dotek a vhodné na chladnější období. Proč nakoupit mikrofalnelové prostěradlo právě u nás? Zkuste si představit prostěradlo jako základ dobrého spaní. Bez něj by to nebylo ono.


Nabízíme prostěradla různých barev, stejně jako prostěradla z trvale udržitelných materiálů, takže se vám bude spát extra dobře. Můžete si je prohlédnout online nebo v obchodním domě. Vyberte si vhodná prostěradla, která se budou perfektně hodit k vašemu povlečení. Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy. Prostěradla froté i jersey, napínací flanelová i hebká z mikroplyše.


Napínací prostěradla, jsou šitá přímo, aby seděla rozměru vaší matrace. Vybírejte různé barvy a různé druhy: žerzej, froté, jersey a další na JYSK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky