čtvrtek 9. února 2017

Jak vyčistit klávesnici

Nevíte, jak vyčistit klávesnici a vší nečistotou se vám už slévají písmenka? Nezoufejte, nic na tom není. Takovou otázku jsem si pokládal již několikrát a každý si ji dříve či později položí. Ale jak tedy vyčistit klávesnici ? Pro začátek by jsem sem vložil již starší video o pár návodech jak čistit klávesnici.


Někdo může namítnout, že je lepší si koupit za pár. Způsobů a návodů, jak vyčistit klávesnici , existuje několik. Všechny se shodují v prvním bodě. Mám počítač, u něj klávesnici. Mezi klávesy padá prach, vlasy a další nečistoty.


Obrátit klávesnici a vytřepat, protáhnout škvíry mezi klávesami třeba nůžkami a nečistoty vytáhnout, vyndat všechny klávesy a po vyčištění zase vrátit,. Jak je z toho dostat ven? Před každým čištěním je nutné klávesnici odpojit od počítače. Mám notebook Sony Vaio cca.


Jak vyčistit klávesnici

Asi před týdnem jsem klávesnici omylem polila sirupem a některá tlačítka na klávesnici se lepí a jdou dost těžko mačkat. Poradíte mi,prosím, jak tuto lapálii vyřešit? Děkuji za brzkou odpověď.


Váš návod jsem četla,ale nejsem z toho moudrá. Klávesnici opatrně rozeber. Vše, mimo tišťáku s el. Pak to zase poskládej jak bylo.


Ať se vám to líbí, nebo ne, ruce jsou špinavé. Ty ruce, s nimiž saháte co den na klávesnici počítače, takže čas od času potřebuje vyčistit. První otázkou však je, jakou klávesnici vlastně máte. Laptopy Ty v práci používá většina lidí, proto u ní začneme. Poradíme ti jak vyčistit klávesnici notebooku.


Specifika čištění klávesnice notebooku. U notebooků je to o dost komplikovanější. Občas na klávesnici přestane psát některé písmenko, protože do ní zapadl nějaký drobek z jídla.


Nejjednodušším způsobem, jak klávesnici ulevit, je vyklepat ho ven. Tady se přimlouváme za jemné poklepání o pracovní desku stolu, abyste si neponičili stůl a hlavně funkčnost klávesnice. Existuje také nový, cizí způsob, jak vyčistit klíče, a to pomocí balení gelů na čištění klávesnicí. Ty vypadají jako ty slibné děti, které milují v umeleckých třídách, ale mohou to být účinný způsob, jak se zbavit špíny a špíny. Na závěr řádně vyčistěte klávesnici hadříkem a čistícím prostředkem.


Druhou možností, jak vyčistit klávesnici je použití čistící hmoty, která se používá nejen na čištění klávesnic, ale taky na vyčištění drobnějšího příslušenství, které je třeba zbavit nečistot a prachu. I ty nejčistotnější lidi vědí, že uhlídat klávesnici v čistotě, je takřka nemožné. Obzvlášť slušně se chovej k fóliím s vodivými cestami. Kdy jste si naposledy čistili klávesnici ? Sami byste byli překvapeni, kolik je tam špíny. Vyčistit klávesnici přitom není nic složitého.


Jak vyčistit klávesnici

Vyzkoušeli jsme tři způsoby a doporučíme nejlepší. Zajímavý a praktický videonávod jak vyčistit klávesnici Vašeho počítače. Umíte si představit místo, které je více špinavé než klávesnice?


Každodenním používáním se ohmatává a zůstávají na ní zbytky kůže, prach a někdy i svačina. Není se čemu divit, že se právě zde koncentrují bakterie, viry a dokonce i červotoči. Pusťme se do pravidelné údržby. Co se špinavým notebookem?


Kolega Jakub Čížek zapomněl svůj notebook schovat při rekonstrukci bytu, a tak nám jeho stroj posloužil jako modelový příklad extrémně špinavého notebooku zaneseného jemným prachem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky