pondělí 6. února 2017

Okapy cena

Wyposażone w wiele przydatnych funkcji, mogą pracować zarówno w trybie wyciągu, jak i pochłaniacza. Vám mohli nabídnout tu nejnižší cenu a pomohli Vám tak ušetřit značnou část finančních nákladů. Okapy a střešní příslušenství. Specializovaný internetový obchod s širokým výběrem okapových systémů s příslušenstvím.


Pokud zanesené okapy nevyčistíte, hrozí vám zanešení okapového svodu. V tom případě musíte celý svod okapů rozebrat a řádě vyčistit.

Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. Plastové žlaby jsou bezúdržbové a barvostálé. Nejsou také trnem v oku sběračům kovů. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu, který zaručuje barevvnou stálost a dlouhou životnost. Uvedené ceny jsou bez DPH ( případně ). V případě větších či opakovaných zakázek možnost výrazných slev.


Vypracujeme vám cenovou nabídku na Vaši konkrétní poptávku. Základem okapových systémů vyráběných z pozinkovaného plechu je kvalitní ocel na kterou je galvanicky nanášena vrstva zinku, sloužící k ochraně oceli pře korozí. V praxi jde o nejprodávanější materiál vzhledem k jeho nejvýhodnější ceně.

Pozinkované střešní okapy a příslušenství. Rozvinutá šíře plechu 2mm = průměr žlabu 1mm. V nabídce okapy pozinkované , měděné , titanzinkové , plastové okapy , okapy pozinkované s povrchovou úpravou. Ve většině případů totiž okapy z plastu nevyžadují lepení ani šroubování. Kromě toho dobře odolávají povětrnostním vlivům, vyhnete se s nimi korozi a jsou téměř bezúdržbové.


Vybírat můžete z několika barevných variant, u kterých byla stálobarevnost povrchu potvrzena laboratorními testy. Nemůžete se rozhodnout, jaké okapy vybrat? Spojením kvality, funkčnosti a moderního designu je ideální volbou. Okapové půlkulaté žlaby a svody ve dvou šířkách budou vyhovovat jakýmkoliv nárokům na okapové systémy pro Váš domov. Příslušenství pro okapy a svody: k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy , háky, svody, kolena, kotlíky a další součásti. Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink, dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek. Barevný pozinkovaný okapový systém v hnědé barvě je spolu s černou naší nejprodávanější variantou kovového odvodnění střechy.


Vyrábíme a instalujeme bezešvé okapové systémy na míru. Dodáváme okapy prodejcům, řemeslníkům - klempířům a kutilům. Cena (vzestupně) Cena (sestupně).


Plast – okapy ceník plastových okapů Plastmo. Ceníková cena € zobraziť ďalšie zobraziť všetko.

Vyrábějí se samozřejmě z různých materiálů. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Dle požadavku zákazníka je možné okapy namontovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky