středa 15. února 2017

Eta ambo

Mlýnek na maso ETA Ambo II v černobílém provedení je praktický spotřebič, který se využije v každé kuchyni. Připravujete si doma často lasagne, sekanou. DIY how to kill crabgrass.


My crabgrass is not dying. How to prevent and control crabgrass - Duration: 10:53. A jen tak vás neopustí – jeho vysokou životnost zajišťují kovová převodová kola i kovová mlecí komora. Výkonný motor je navíc chráněn proti poškození. Sestavení mlýnku jde jako po másle a stejně jednoduché je i jeho.


Ima kovinske zobnike, trden nerjaveč nož in ploščate nastavke. Akcija - podaljšana garanc. Pripravujete si doma často lasagne, sekanú, fašírky alebo mäsové guličky s paradajkovou omáčkou?


Eta ambo

Potom vám doma tento mlynček nesmie chýbať. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Strouhání a krájení širokého sortimentu potravin nebylo nikdy tak jednoduché.


O perfektní namletí oblíbených potravin se postarají kovová převodová kola a tvrdý nerezový mlecí nůž a destičky. Strúhanie a krájanie širokého sortimentu potravín nebolo nikdy tak jednoduché. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Zatím nebylo ohodnoceno. Ambo II je možné využiť na mletie, krájanie plátkov, strúhanie, plnenie údenín.


Eta ambo

Pracuje veľmi efektívne, mäso pomelie rýchlosťou až kg za minútu. Funkcia Reverse sa postará o spätný chod. K tomuto produktu máme v pon. Az élelmiszerek széles körének reszelése és szeletelése sohasem volt ennyire könnyű.


A kedvenc ételek tökéletes őrlését fém fogaskerekek és kemény rozsdamentes acél darálókés és lemezek biztosítják. Hledáte do kuchyně spolehlivý mlýnek na maso? Dokonale a rychle mele nahrubo i na jemno všechny druhy masa nebo ryb, jednoduše se sestavuje a umývá. Ambo II lze využít k mletí, krájení plátků, strouhání, plnění uzenin.


Pracuje velmi efektivně, maso rozemele rychlostí až kg za minutu. Mlýnek se velmi jednoduše obsluhuje. Funkce Reverse se postará o zpětný chod.


ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov. ETA namenja veliko pozornosti oblikovanju lastnih izdelkov, zaradi česar so edinstveni in zelo praktični pomočniki. Tradicija Tradicionalna češka blagovna znamka ETA , ki ima na našem trgu nenadomestljiv prostor, oskrbuje gospodinjstva z aparati in jim prinaša užitek in koristi že več kot let. Ak často varíte, asi ste si už všimli, že veľa času v kuchyni strávite najrôznejším krájaním, strúhaním a mletím.


Radi by ste to zmenili? Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy robotů a mlýnků na maso ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem.


ETA jako destičky, kola ozubená, misky, nože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky