pátek 17. února 2017

Kompresory na pivo

Vzduchové kompresory na pivo na tlakování KEG sudů, kompresory sjou vhodné pro potravinářské účely. Akční ceny a doprava zdarma. Kompresory PUMA jsou vhodné do potravinářského průmyslu nejlépe pro tlakování pivních sudů. Stroje mají všechny potřebné certifikace a jsou v bezolejovém provedení.


Kompresory na pivo

Jednoduché provedení strojů pro pivo jako křen. Akčné ceny a doprava zadarmo. Patří do skupiny bezolejových kompresorů, které se smí používat v potravinářství.


Vynikají svou dlouhou životností. Na základě podmínek skladování, okolní teplotě a druhu piva zvolte způsob tlakování. Jde o řešení pro situace, kdy dochází k přerušovaným nebo kolísavým požadavkům na stlačený vzduch. Kompresory mají malé zástavbové rozměry, nízkou hmotnost, kolečka a madlo usnadňující manipulaci.


Kompresory na pivo

Pokud potřebujete pomoci s výběrem správného kompresoru neváhejte nás kontaktovat. Při tlakování sudu kompresorem, je třeba myslet na to, že by mělo být pivo do tří dnů spotřebováno. Vybírejte si Kompresory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. CZ najdete vzduchové kompresory pro domácí i profesionální využití. S automatickými kompresory si můžete nastavit požadovaný cílový tlak, obvykle na digitálním displeji.


Firma Dušan Mikulenčák je od 5. Jsou to tak kompresory pro pohyb tekutin ať už jako kompresory na pivo , víno či nealko v restauracích či přímo ve stáčírnách a pivovarech. Malé bezolejové kompresory používají pístový pohon a jsou také označovány jako dentální a používají se pro pohon stomatologických nástrojů. Vzduchový kompresor Leonardo na pivo přímo od výrobce výčepní techniky SINOP. Vážení zákazníci, e-shop funguje v normálním provozu. Kompresor Leonardo 1Hp s automatickým chodem je přenosný kompresor, lehký a velmi.


Luxusné chladenie na pivo LINDR je určené pre náročnejších zákazníkov so špecifickými požiadavkami na vzhľad chladenia. Pri niektorých typoch chladenia na pivo LINDR sa kombinuje kvalitné spracovanie dubového dreva s nerezom. Chladenie na pivo a výčapné zariadenie LINDR. Vážený zákazníci, expedíca z nášho e-shopu prebiehá každý deň. Z dôvodu mimoriadnych opatrení spedičná služba neprijimá platby v hotovosti dobierkou.


V každém TANKu je sterilní polypropylenový vak, do kterého se pivo tankuje z pivovarských cisteren. Pivo je z vaku vytlačováno vháněním tlakového vzduchu mezi stěnu tanku a vak, vzduch tedy nepřijde do styku s pivem, ale pouze stlačením vaku vytlačuje pivo do potrubí. Tyto vaky se při každém novém plnění mění za nové.


Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu. Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Nepodceňujte vybavení svého výčepního zařízení. Tyto síťové identifikátory jsou užívány na základě vašeho souhlasu vyjádřeného prostřednictvím nastavení vašeho internetového prohlížeče.


Kompresory na pivo

Více informací o využívání síťových identifikátorů včetně informací o tom, jak souhlas s užíváním síťových identifikátorů odvolat, získáte pod odkazem Další informace. Podobný vliv má i fakt, že kompresory potřebuje jak domácí kutil, tak profesionální dílna. Právě z těchto důvodů jsme se rozhodli pro vás sepsat článek Jak vybrat kompresor , ve kterém se na zaměřujeme na důležité parametry těchto zařízení. Výčepní zařízení lze použít nejen na točení piva, ale také na víno a nealkoholické nápoje.


CZ se specializuje na prodej piv, které jsou vařeny výhradně klasickou technologií. Jsme vyznavači kvalitních malých a středních pivovarů. V kategorii pivo najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Albert, Penny Market, Globus. Nyní zde naleznete 1zlevněných produktů, největší slevu v této kategorii nabízí prodejce Albert na produkt Pivo světlý ležák Premium Lobkowicz, jehož cena klesla o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky