úterý 28. února 2017

Vestavná myčka siemens 45 cm

Free Shipping Available. Looking For Siemens Cm ? Díky užším rozměrům se vejde i do menší panelákové kuchyně, kde se bojuje o každý centimetr. Tyto vestavné myčky mají přiznaný ovládací panel s velkým digitálním displejem, což usnadňuje jejich používání. Bosch SPV66TX01E integrovaná vestavná myčka.


Příborová zásuvka je dodatečnou úložnou úrovní, a díky svému designu nenabízí prostor pouze pro příbory, ale také pro naběračky, salátové servírovací příbory a dokonce i menší porcelánové kousky.

Zprvu je potřeba vytvořit v domácnosti vhodný prostor pro umístění. Zároveň je nezbytné zajistit rozvody vody a odpadu. Standardem jsou dvě šířky. Myčka patří do energetické třídy A. Jedná se o kompaktní myčku, vybavenou systémem speedMatic. Ten se postará o to, že myčka zvládala mytí přesně na místě, kde se to hodí.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. VarioSpeed Plus systém se postará o zkrácení mycího cyklu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zobrazení času mycího cyklu. Oproti standardní 60cm variantě zabere méně místa a zvládne umýt 8–sad.


Před pořízením zkontrolujte rozměry myčky v produktovém. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Speed – až o rychlejší mytí a to skoro u všech mycích programů. Shop Everything you Need on eBay! Díky skrytému ovládacímu panelu zcela splynou s kuchyňskou linkou a stanou se tak nenápadným a zároveň velmi praktickým pomocníkem vaší domácnosti. Kompaktní myčka na nádobí Siemens SK75M521EU nabízí obrovskou flexibilitu v instalaci díky své výšce cm.


Velkou předností je program Vario speed plus, který dokáže zkrátit program až o času. Délka zkráceného času se okamžitě objeví na displeji. Výsledkem je optimálně čisté, zářící a suché nádobí v. Prohlédněte si naše dokonalé myčky , např.


Vzhledem k funkcím, které myčky nabízí se řadí mezi ty nejlepší na trhu. Dominantou jsou technologicky vyspělé funkce zajišťující dokonalé sušení i mytí na vysoké úrovni. Energetická třída i zpracování myček vám navíc zaručí maximálně.

Přestože patří k úzkým modelům, má. Více volného prostoru při plnění myčky díky košům varioFlex se sklopnými trny a etažéry. Vestavná myčka nádobí Siemens SR656D00TE s kapacitou pro jídelních souprav má k dispozici. Inovativní technologie pro inteligentní provoz a dokonalost v každém detailu. Hlučnost díky invertorovému motoru dosahuje dB.


Ovládání je umístěno shora. K dispozici je mycích programů s možností odloženého startu o hodin. Případně lze použít nerezová čelní dvířka s úpravou CleanSteel od Miele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky