pátek 17. února 2017

Restaurace na kovárně moravská třebová

Vítejte na webových stránkách restaurace Na Kovárně. Dům, ve kterém se restaurace nachází, patří mezi nejstarší budovy města, proto upoutá klenbovitými prostory a výbornou akustikou, která umožňuje. Restaurace , do které to budete mít ze zámku nejblíže. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Naše pivnice se nachází v blízkosti náměstí (ulička u pošty).

Pivnice upoutá klenbovitými prostory a výbornou akustikou, která umožňuje pořádat hudební vystoupení. Prostory pivnice nabízí kuřáckou i nekuřáckou místnost, podlouhlý bar a společenský salónek. Prostory restaurace nabízí dvě typově odllišné místnosti s příjemným posezením, z nichž každá má cca míst k sezení, podlouhlý bar s posezením, velkou venkovní zahrádku o kapacitě míst k sezení a společenský salónek o kapacitě max. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali.


Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří. Vážení zákazníci, oznamujeme, že s ohledem na Vaši ochranu. COVID-a nedostatkem ochraných pomůcek, přijala naše restaurace opatření s omezením osobního kontaktu i rozvážky s platností od pondělí 16.

Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba. Stylový hotel s restaurací v překrásném údolí říčky Mírovky, v klidném prostředí, s možností rybolovu a toulkami přírodou. Město Pardubický Svitavy Post navigation. Next Post Hotel Morris. Leave a Reply Cancel reply.


You must be logged in to post a comment. Vytisknout tuto stránku. V nekuřácké části je velká TV určená pro produkci sportovních přenosů. EXCALIBUR – restaurace a penzion.


O víkendu se zastavte na speciální menu na svátek zamilovaných. Nezapomeňte si rezervovat stůl a užijte si romantiku. Jednou z povinností je i distribuce osobních ochranných pracovních pomůcek (dále jen OOPP), které byly za pomoci určených zaměstnanců městského úřadu, hasičů a městské policie přepraveny na výdejní místo. Více zjistíte na portále České hospůdky. Vítáme Vás na stránkách Třebovské restaurace.


Je ideálním místem pro.

Zelná z červeného zelí s masem Kč (30Kč) 2. Hovězí vývar s masem a nudlemi Kč (Kč) Hlavní jídla: 1. Záhorácký závitek z vepřového masa servírovaný s vařenými bramborami Kč 2. Moravská Třebová , Strážnického 41. Na místě je k dispozici neplacené soukromé parkoviště. Radovan Filip Nabídka nápojů a jídel teplé i studené kuchyně. Provozní doba není k dispozici. Stačí zadat část názvu restaurace nebo část adresy (např. brno) Nejezto!


Nejlevnější pizzu si v této pizzerii můžete objednat od Kč. Skočte do menu a vyberte si pizzu, na kterou máte zrovna chuť. Mimo jiné je k dispozici společenská místnost s TV,DVD a WIFI připojením, kuchyňský kout a spol. Součástí objektu je restaurace NA KOVÁRNĚ. Na autobusovou zastávku je to 4metrů a vlakové nádraží se nachází km od hotelu.


Nice little inn with great helpful and uncomplicated Staff that speaks EnglishGerman. V této restauarci se nají opravdu všichni, protože kuchyně tu je vskutku mezinárodní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky