středa 15. února 2017

Obaly na urny

Nabízíme Vám stylové a cenově dostupné pohřební urny pro pohřební obřad. Obal na urnu, pozink, pán se psem. Urna na hrob, zelená, airbrush rybář. Urna malovaná, (obal na urnu), most.


Prodáváme pohřební urny a obaly na urny.

Nabízíme více než 5modelů luxusních uren na popel zesnulých, urny do interiéru, ale i urny na hrob, či urny do kolumbária nebo do urnového hrobu. Pohřebnictví NOSTALGIE s. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Odesíláme také na Slovensko.


Nabízíme obaly na urny , pohřební urny , lampy na hrob, vázy na pomníky. Máme v nabídce plastové urny , ocelové urny , hliníkové urny , keramické obaly na urny , keramické vázy a úřední urny na popel zesnulého. Zhotovíme a připevníme cedulky a štítky na urny.

Akční nabídka: plastová urna se zlatým, stříbrným nebo černým štítkem zdarma. Na plastové urny zhotovení cedulky v hodnotě 139Kč zdarma. Betonová schránka na urny. Plastová schránka na urny. Môžu byť umiestnené vonku aj v skrinkách.


Obaly sú odolné poveternostným vplyvom. Urnové obaly se vyrábějí z několika materiálů jako například nerez, přírodní kámen, plast, hliník nebo pryskyřice. Urnové obaly s popelem zesnulého se umísťují přímo na urnové hroby, do obalu pod zem do hrobu nebo do skříněk na urny , které jsou pro jednu, dvě nebo tři urny.


Prohlédněte si tyto skříňky na urny ZDE. Můžeme Vám posloužit širokou nabídkou uren a obalů na urny , které si vyzvednete po obřadu v krematoriu. Vybrat si můžete z níže uvedených typů, případně Vám s výběrem ochotně poradíme. Urny - Urny ANTICO slouží k uložení standardního plastového pouzdra o průměru 1mm a výšce 2mm.


Na všechny urny lze umístit nápis. Na anticorové urny lze pískovat přímo, na barvené je potřeba použít štítek. Nabízíme: zpracování kamene, realizace staveb, chemie na kámen, hřbitovní lucerny a vázy, obaly na urny.


Moderní obaly na urny koupíte na internetu.

Sháníte pěkný obal na urnu? Urnová schránka slúži ako obal na urny bežných rozmerov, ktorá sa vkladá do urnového alebo bežného hrobu. Vyrobená je z prvotriedneho pevného materiálu, ktorý nepodlieha poveternostným vplyvom a zabraňuje prestupu dažďovej vody, nánosov, hliny, alebo pohybu hmyzu.


Katalog hliníkových perleťových okrasných obalů na urny. Na lesklý obal sa nápis zhotovuje priamo, na farebné obaly zhotovujeme štítky. Kompletní nabídku naleznete v kanceláři pohřební služby Syrius. O nás Zařízení pohřbu Kde nás najdete Co s sebou Jak probíhá sjednávání. Okrasné i užitkové obaly na urny.


Všechny obaly na urny jsou velikostí typizované na úřední urnu. Vyrábí se v různém provedení z různých materiálů - pryskyřice, plast, hliník, měď, nerez, kamenina, dřevo. Nabízíme také hřbitovní doplňky - lampičky, vázy, kříže, svíčky a jiné.


Na našich pobočkách Vám pomůžeme s výběrem té správné dle Vašich požadavků. Stylové urny - Karel Kučera. Specializujeme se na výrobu a prodej unikátních hliníkových uren (urnových obalů). Naše urny jsou novinkou v povrchové úpravě a dekoraci. Povrchová úprava je prováděna nástřikem s kombinací více barev a glitry.


Takto upravená urna je vypalována o teplotě 190°C. Další možností povrchové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky