pondělí 20. února 2017

Beko gne 134630 x návod

Please read this manual first! Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče.


Page For further information, please contact your local or regional authorities. Electronic products not included in the selective sorting process are potentially dangerous for the environment and human health due to the presence of hazardous substances. This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Dostatek prostoru pro přehledné uspořádání potravin. Uvnitř lednice naleznete police z bezpečnostního skla, zásuvky na ovoce a zeleninu včetně prostoru na chlazení, který má teplotu o pár stupňů nižší než zbytek chladničky.


This 4-door fridge-freezer uses Active Fresh Blue Light technology to keep your fruit and veg fresher for longer. Plus its multi-zone compartments allow you to switch from fridge to freezer temperatures at the touch of a button. Key Features At a Glance. S celkovým objemom 5l ponúka obrovský úložný priestor pre potraviny a vo výbave nechýba ani antibakteriálny filter a ionizátor, znižujúce ich kazivosť.


Beko Refrigerator User Manual. V mrazničce se nachází speciální víceúčelová zóna, kterou lze využít jako mrazničku, chladničku či nulovou zónu s nastavitelnou teplotou. Advanced digital display for full control of the appliance Automatic ice and water dispenser Total capacity 21.


Zpět Skladem v externím skladu. S celkovým objemem 5l nabízí obrovský úložný prostor pro potraviny a ve výbavě nechybí ani antibakteriální filtr a ionizátor, snižující jejich kazivost. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


Below you can view and download the PDF manual for free. Moderné vnútorné osvetlenie Active Fresh Blue zabezpečuje pokračovanie procesu fotosyntézy, tým zvyšuje životnosť ovocia a zeleniny uloženého v chladničke. K odběru nasledující pr. S chladícím objemem 3litrů nabízí efektivní řešení pro uložení všech vašich potravin. Využít můžete police z tvrzeného skla, zásuvky z průhledného plastu na ovoce a. Vďaka svojej veľkej kapacite a jednoduchému nadčasovému dizajnu sa stane skvelým pomocníkom aj ozdobou vašej kuchyne.


Chladnička má veľký vnútorný objem a dokáže uskladniť naozaj veľké množstvo potravín. Lastmanuals ponúka spoločensky riadený servis zdieľania, uchovávania a hľadania manuálov súvisiacich s používaním hardwaru a softwaru: návody, manuály, rýchle návody, technické poznámky. Podívejte se na naší širokou nabídku.


Systém dvojitého chlazení zabraňuje míchání vlhkosti a pachů mezi chladničkou a mrazákem. V chladničce se záměrně udržuje vlhký vzduch, který rovnoměrně cirkuluje po celém vnitřním prostoru. Vzniká tak ideální klima k uchování co nejdéle.


Díky oddělenému systému chlazení a cirkulace vzduchu v chladničce a. Je vybavená dávkovačom vody, automatickým výrobníkom ľadu v mrazničke, aut. Now, nothing will go to waste. When your fridge is full, it’s easy to forget about those tasty ingredients hiding away in the deep, dark depths. V chladničke sa zámerne udržuje vlhký vzduch, ktorý rovnomerne cirkuluje po celom vnútornom priestore. Díky své velké kapacitě i jednoduchému nadčasovému designu se jistě stane skvělým pomocníkem i ozdobou vaší kuchyně.


Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Voľne stojaca chladnička v nerezovom prevedení je doplnená veľkým dotykovým displejom, na ktorom rýchlo a presne nastavíte vami požadovanú teplotu. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky