středa 8. února 2017

Plážová osuška tchibo

Zobraziť vzorový Newsletter tu Potvrdzujem, že som si prečítal(a) Podmienky pre spracovanie osobných údajov a súhlasím s nimi. Plážová móda a doplnky. Možnosť doručenia objednávky do kamenných obchodov je momentálne nedostupná. Objednávku si môžete nechať doručiť priamo k Vám domov teraz s dopravou zadarmo pre všet. Používáním našich webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na Vašem počítači, tabletu nebo smartphonu.


Už jsem s ní navštívila prodloužený víkend v Bad Füssing a opět velká spokojenost. Táto všestranná osuška je dokonalým spoločníkom do sauny, na pláž alebo do kúpeľne a nadchne Vás ako uterák na osušenie, plážová osuška , na ktorú si môžete ľahnúť, alebo prikrývka na zababušenie. Obzvlášť veľká osuška má zadnú stranu z mäkkého a dobre sajúceho froté a je vyrobená s vysokým podielom. Ve lhůtě dnů můžete zakoupené zboží bez udání důvodu vrátit a kupní cena Vám bude vrácena.


Extra veľká osuška – pončo je vďaka svojej všestrannosti vhodná na výlet na pláž. Zapnutá poslúži ako príjemne mäkké pončo a je ideálna na osušenie sa na pláži alebo kúpalisku, na prezlečenie alebo aby Vám nebola zima. Rozprestretá sa perfektne hodí ako plážová osuška na oddych.


Jednoduchá obmena Toto pončo má. Pokud plánujete cestu k moři či na koupaliště, je plážová osuška tím pravým doplňkem. Nabízíme extra velké plážové osušky o rozměrech 100x1, 90x1a 90x1cm. Tchibo dle vašeho výběru jen na Tchibo.


Takto velké osušky můžete buď rozprostřít přímo na pláž nebo přehodit přes plážové lehátko a užívat si maximální pohody, sluníčka a šumějícího moře. Pak se připravte na velké množství možností barev a materiálů! Nejvíce jsou oblíbené slaměné plážové tašky, dále praktické plátěné, ale rozhodně nešlápnete vedle ani s taškou. Hľadáte veľkú osušku alebo uterák na ruky? Všetky rozmery, farby a kvalitná savá bavlna.


Krepové povlečení je vyrobeno ze bavlny. Je vyrobená z bavlny a mikrofibry v pomere 50:50. Vďaka tomuto zloženiu je plážová osuška Hawai hebká, jemná a nedráždi citlivú pokožku. Rozmer osušky je 70x140cm. Ručník hammam Perfektní do sauny nebo na plážAť už do sauny, nebo na pláž – tento ručník hammam je perfektní volbou.


Hledat Ručníky a osušky S péčí vybráno to nejlepší z aktuálních kolekcí. Nezáleží na tom, zda bude vaše plážová osuška skutečně ležet na pláži nebo zda ji rozbalíte na plovárně, na zahradě nebo na vaší báječné terase. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Vybírejte z naší nabídky plážových osušek.


V této kategorii naleznete spoustu krásných osušek, které se stanou vaším oblíbeným doplňkem nejen. Fotbalová plážová osuška s logem týmu Real Madrid. Osuška je z lícové strany v bílé barvě s modrým nápisem a typickou korunou, po rubu má jemné froté smyčky bez potisku v bílé.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Přední strana této hokejové osušky je z jemně střiženého froté s potiskem v klubových barvách hokejového klubu Boston Bruins, tedy v černé a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky