středa 22. února 2017

Nejlepší suv 2016

Automobily segmentu SUV a crossover prožívají v posledních letech až neuvěřitelný boom. Podle posledních dat bylo v Evropě za loňský rok prodáno více než tři miliony vozů patřící do tohoto segmentu. To znamená, že každé čtvrté nové prodané auto je SUV.


Vzhledem k tomu, jak jsou tyto vozy oblíbené nás zajímalo, které je tedy to opravdu nejlepší ? SUVs are the most popular segment in the market today. Just like cars, they come in all shapes and sizes, from truck-like “sport” vehicles to inflated sedans, and from cute subcompacts to spacious eight-seaters.

Jedná se o nejprodávanější SUV na trhu a jedny z nejprodávanějších aut u nás vůbec. Na rostoucí zájem zákazníků reaguje. Porovnali jsme neporovnatelné :-) Do Sedlčanské kotliny jsme vzali SUV. Všechny se dělají v České republice. Ateca a Yeti v Kvasinách a Tucson v Nošovicích.


Elektrické SUV z Číny dorazí do Evropy ještě letos. Výroba probíhá navzdory koronaviru. Zatímco ostatní čínské automobilky jsou ve fázi příprav, čínský Aiways má již evropskou legislativu vyřešenou a letos nabídne zákazníkům na našem kontinentu elektrické SUV U5.

Kia Sportage se povedla. V čem je Sportage vlastně tak dobrá? Především se jízdními vlastnostmi a ergonomií značně.


Davídka musí zvednout do výšky ramen, protáhnout ho úzkou dírou dovnitř a pořádně se předklonit, aby zaplul do sedačky. Jak junior poroste, bude to s ním čím dál těžší. Tradovaná pověst, že malá SUV jsou pro starší lidi s vnoučaty to nejlepší , se nám jaksi nezdá. Místo vzadu je ale myšleno pro dospělé a. Mazda CX-nabídne výrazně větší kufr než trojka i vyšší posez.


Testovali jsme ji s novým motorem Skyactiv-X18 který má spojovat to nejlepší z benzinu a nafty do jednoho. Jaký je v reálném provozu? Zatímco třeba Škoda zdražila téměř všechny své modely, u Opelu. Vybíráte Mercedes-Benz SUV a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší ? Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací.


Brali jsme přitom pouze čistokrevná SUV nikoli oplastované verze jinak běžných modelů jako jsou třeba Škoda Fabia Combi Scoutline, Hyundai iActive nebo Dacia Sandero Stepway. Všech nejlevnějších SUV na českém trhu se dá pořídit do 4tisíc korun. Další informace Sorento.


Celoroční pneumatiky jsou vždy kompromisem, ale pro určité skupiny řidičů mohou být poslední dobou stále oblíbenějším řešením.

I letos byly testovány mnoha magazíny. Zde jsou vyjmenované ty nejlepší specializované právě jen pro SUV : Continental SportContact SUV. Pokud však vlastníte právě takové SUV , jsou tyto Continentaly tou nejvhodnější volbou. Mezi šestnácti dalšími vozy z užší nominace dokonce dosáhl i na celkové vítězství v kategorii „ Nejlepší malé SUV “. Poradíme vám, jaká je nejlepší televize v jednotlivých kategoriích. Naše hodnocení vychází ze spotřebitelských testů, rad odborníků a také spotřebitelských hodnocení e-shopů a srovnávačů cen.


SUV elektromobil postavený na MEB platformě. Jednou z nich je anketa britského magazínu Diesel Car. Kromě celkového vítěze totiž anketa vyhlašuje také nejlepší ojetiny v osmi kategoriích. Hodnotí se přitom všechny důležité vlastnosti - jízdní. Internetový domov pro fanoušky seriálu.


Fanweby kultovních sérií, diskuze, novinky, hodnocení, titulky. Stal se rozhodně úspěchem značky Kia, který výrazně pomohl v tržbách značky. Nejnovější verze zachovává vizuální přitažlivost jeho předchůdce. Nabízí nesporně atraktivní styl ve spojení s terénními schopnostmi. Výběr je nyní na trhu opravdu dobrý a svého zástupce má v kategorii SUV každá značka, snad s výjimkou Lotusu a Ferrari.


Nejlepší terénní vozidla pro lov a rybolov ve světě jsou proto celá řada džípů různých výrobců, které jsou speciálně přizpůsobeny požadavkům tohoto druhu zaměstnání. Automobilový průmysl je neustále šťastní fanoušci outdoorových aktivit, představují nové nejlepší SUV pro rybolov a lov, stejně jako jen pro vysoce kvalitní terénní jízdu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky