neděle 19. února 2017

Electrolux trouba nastavení času

Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Můžete jednoduše kontrolovat vaše vaření díky funkci řízení času na této troubě mnoha možností. Vypnutí denního času při vypnuté troubě, doporučená teplota,. Při rekonstrukci kuchyně jsme uvazovali jestli opět sporák a nebo vestavnou troubu. Volba padla na tuto troubu a jsme rádi,že toto rozhodnutí nás nemrzí.


Využíváme všech funkcí,které tato trouba poskytuje. Perfektní pečení ať už masa nebo zákusků nebo grilování. Vše je stejnoměrně propečené a ne jak u plynové trouby,že se plech musel otáčet,aby jedna strana nebyla. Hodiny budou nyní čekat do doby, než bude trouba automaticky spuštěna – symboly (1) a (2) svítí. Na číselníku se vypíše teplota v troubě.


Trouba se automaticky vypne a nastavená teplota se vyma˜e! Kombinuje horký vzduch, mikrovlnný ohřev a běžné multifunkční programy, abyste měli uvařeno dvakrát rychleji a mohli více času věnovat sobě nebo své rodině. Nemám absolutní tušení, jak se na tom to výrobku nastavuje čas, jelikož chybí zásadní info a podrobný popis nastavování. Ať zkouším co zkouším, k nastavení času mě trouba nehodlá jaksi pustit.


Mohl bych se tedy zeptat, zda nějaký zasvěcený profesionál tuší, jak se u tohoto hlavolamu, nastavují hodiny? Pohodlně odkudkoli můžete měnit nastavení času a teploty, aby i bez vaší přítomnosti byl výsledek perfektní. Rychle zahřátá trouba šetří váš čas Naše funkce rychlého zahřátí zajišťuje, že je trouba rozpálená přesně ve chvíli, kdy potřebujete. Nechte troubu zvolit ideální nastavení pro váš pokrm.


Procházejte textovou nabídkou se symboly pomocí intuitivních dotykových tlačítek a povězte ji, co chcete vařit. Trouba automaticky zváží množství a nastaví délku přípravy, teplotu a režim ohřevu. Automaticky zvolí správné nastavení pro každé jídlo.


Profesionální šéfkuchaři znají dobu přípravy, teplotu a nastavení u každého pokrmu. Pomocí jejího intuitivního uživatelského rozhraní ji sdělte, co vaříte, a ona automaticky zvolí správná nastavení. Electrolux KOAAS31WX Vestavná trouba.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky