úterý 14. února 2017

Rohnson mlýnek na maso

Mlýnek na maso s lisem R-549. Lis R-540T pro mlýnky na maso R-540S a R-. Klasický robustní mlýnek na maso , velikost č. Balení obsahuje děrovaný kotouč s otvory o průměru mm.


Jako příslušenství lze dokoupit tvořítko na pečivo a nástavec na klobásy.

ROHNSON R-540S mlýnek na maso. Výkonný mlýnek na maso dokáže zpracovat v minutě až kg mletého masa, jehož hrubost si můžete nastavit výměnnou protlačovacího disku. Ve vaší kuchyni dozajista nemůže chybět mlýnek na maso. Nože z nerezové oceli a funkce zpětného chodu zajistí perfektní výsledky. Extra nadstavec na lisovanie ovocia a zeleniny.


Velmi praktický mlýnek na maso z mnoha možnostmi. Poškozený přepravní obal. Celokovové provedení (tělo včetně vnitřních převodů)protlačovací kotouče na jemné (mm), střední (mm) a hrubé (mm) mletí.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tento výrobek najdete v kategorii Elektro a podkategorii Kuchyňské spotřebiče.


Recenze: Kenwood MG 5je velmi dobrý a kvalitně zpracovaný mlýnek na maso , který nemá problémy s žádnými potravinami. Působivá je zejména vysoká rychlost, která se hodí pro každodenní zpracování těsta a těstovin. I při mletí masa ukazuje dobré výsledky.


Vyzdvihnout lze rovněž obzvlášť bohaté příslušenství a. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Pro mlýnek na maso Rohnson R-540S.


Príslušenstvo pre mlynčeky na mäso Rohnson R-540T biele. Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Tento všestranný mlýnek využijete při mletí masa i na přípravu zeleninového pyré a protlaků nebo lisování ovoce.

Rychlé a kvalitní mletí masa zajistí pevné kovové tělo a kvalitní nerezový krájecí nůž. Předmětem aukce je mlýnek na maso od značky Rohnson. Prodávám tudíž bez záruky ! V našich recenzích jsme tentokráte sáhli po mlýncích na maso , z nichž některé nabídnou více než jednu funkci.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Pro vyhledávací frázi Mlynek na maso rohnson jsme na našem vyhledávači našli 6výsledků.


Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Mlynek na maso rohnson trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš. Nová masořezka Vám pomůže se zpracováním masa, s výrobou domácích klobás a uzenin a nezalekne se ani plnění střívek. Vlastnosti mlýnku na maso :jednoduchá montáž i demontáž - upevnění na stůl pomocí šroubu a dřevěná rukojeťpraktické použití, snadná údržba a čištění zajišťuje.


Kategorie: Mlýnky na maso. Vlastnosti Nástavec na lisování ovoce a zeleniny (rajčata, rybíz apod.) Nástavec na plnění párků a klobás Výkonný. Bohatá ponuka mlynčekov na mäso od značiek Bosch, Kenwoo Sencor.


Porovnání cen mlynky na maso alza, srovnání cen mlynky na maso alza na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky