úterý 7. února 2017

Zboží z číny bez poštovného

Oblečení, elektronika, mobily, sport, kosmetika. Veškeré zboží z Číny bez poštovného. Většina zboží dnes pochází z Asie. Všude vidíme Made in China. V Číně se zboží vyrobí, a následně prodává do ostatních zemí světa.


Než se dostane ke koncovému zákazníkovi, razantně se zvýší cena.

Protože máme Poštu zdarma! Ebay objednat z Číny bižuterní komponenty, doprava zdarma je jen do DE,což nemusí být problém. Naše firma(zaměstnavatel) tam má najaté skladiště u jedné spedice a jakmile se další zboží z DE nahromadí,posíláme auto,které vše z Německa stáhne do ČR. Zboží z Číny - seznam čínských eshopů. Doručíme vám jakékoliv zboží z Číny a také pomůžeme s nákupem.


S naším účtem získáte virutální adresu v Číně, na ní si necháte své zboží z Číny zaslat (ať už to je oblečení, elektroniku, vzorky nebo jakékoli jiné zboží z Číny ). A není se čemu divit, protože vzhledem k cenám i výběru zboží jim ostatní e-shopy jen těžko konkurují. Někdy se však nákup z Číny neobejde bez celních poplatků.

Rady, tipy a návody pro nákupy zboží z Číny z čínských internetových obchodů. Sepisujeme recenze z nákupů i se zkušenostmi. Velké množství informací věnujeme i nejoblíbenějšímu obchud AliExpress. Clo a DPH u zboží z Číny.


Evropskou unii, nabízí ponákupní servis včetně celních záležitostí. Na naše služby se tak můžete bez obav spolehnout. Tisíce zajímavých produktů - mezi nimi i móda, hodinky a spousta dalších. Nezapomeňte, že poštovné nehradíte, je skutečně ZDARMA! Tiptrans není obyčejný importér z Číny.


U nás získáte fyzickou adresu kam si můžete nechat zasílat nákupy z Číny. V lokálních e-shopech seženete prakticky cokoli, ale problém je, že většina z nich nezasílá zboží do České republiky. Dovoz zboží z Číny a DPH. Výše DPH (daně z přidané hodnoty) je.


Výpočet cla je poněkud složitější. Jeho výše totiž není univerzálně stanovena a odvíjí se od druhu zboží. Stačí kliknout a nákup z Číny může začít. Minimálně zboží má poštovné zdarma.


Nutno vybrat Free Shipping, většinou přes China Post Air Mail.

Stránka s praktickými informacemi o tom kde a jak jednoduše nakupovat zboží z Číny. Nákupy z Číny jsou dnes již běžnou praxí a není se čeho obávat. U objednaného zboží a to bez rozdílu jestli je to pošta zdarma nebo alliexpres, protože je to jedno a to samé je problém s kterým se musí počítat, že zboží na obrázku vypadá úplně jinak, takže po dodání příklad oblečení je velké zklamání, protože přijde něco co se ani zdaleka nepodobá obrázku. Jak už víte, tak čínské eshopy nejsou jen o elektronice.


Ale jedním z nejvíce prodávaných zboží je oblečení z Číny. Najdete zde opravdu všechno, a jako vždy nesrovnatelně levněji, a bez poštovného. Už několik let nakupuji občas věci z číny (Ali, DX, Ebay), nicméně až teď mi jeden prodejce poslal zásilku poprvé přes UPS.


Následovalo celní řízení, kdy jsem dodal dokumenty ohledně ceny a poštovného - klasika. Po přijetí zásilky a zaplacení DPH, jsem však zjistil, že UPS mi do plné ceny zboží napočítala i poštovné cca 60- kč, což poté zdanila. Lidskou řečí to znamená, že pokud nakoupíte zásilku vyšší hodnoty s Free shipping, v rámci celního odbavení zaplatíte DPH a případně i clo nejen z výše faktury, ale ještě z částky, za kterou je pošta schopná vaši zásilku poslat do Číny (pro představu – u menšího balíčku se jedná o cca 6Kč).


Dobrý den, prosím Vás chtěla bych se zeptat, dneska mi došlo z celního, že mi byl balíček zabavený. Je mi jasný, že zboží už nedostanu zpět, ale chtěla bych se zeptat, zda mohu nadále objednávat zboží z číny a nebo zda mi bude každý balíček teďka zabavený, protože si dají na mě pozor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky