úterý 16. května 2017

Adapter na indukci

Adaptér na indukci je ideální pokud jste se rozhodli pořídit indukční desku ale vaše nádobí pro ní není určené. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jaké má adaptér na indukci PRESTO další výhody? Na indukční ohřev je tedy nutné používat varné nádobí z magnetických kovů.


Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro hliníkové, nerezové, železné, litinové, smaltované, skleněné i keramické nádobí. Pokud takové nádobí nemáte, problém lze snadno vyřešit speciálními adaptéry - redukce na indukční desku, které vám zde nabízíme. Tescoma adaptér na indukci. Ani v případě, že jste si pořídili novou indukční varnou desku, se nemusíte vzdát svého oblíbeného nemagnetického nádobí. Kvalitní podložka na indukční vařiče, díky této podložce nebudete muset vyhazovat Vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou.


Adaptér na indukční vařiče, díky této podložce nebudete muset vyhazovat vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou. Jednoduše vložíte podložku mezi hrnec a vařič. Používáte indukční sporák, ale chcete i nadále vařit v oblíbeném nádobí, které však nefunguje na indukci ? Seznamte se s adaptérem PRESTO… V čem adaptér na indukci PRESTO vyniká?


Adaptéry na indukci (0) Novinka Akce Výprodej Doporučujeme Časově omezená akce. Omlouváme se, ale nenašli jsme žádné produkty. Ze skla Skleněný pekáč s poklopem GrandCHEF je vyroben ze žáruvzdorného silnostěnného skla a opatřen silikonovými nožkami, které slouží jako tepelná ochrana při odkládání pekáče. Ja budu za chvili resit to same, ale ja jsem rozhodnuta si adapter poridit.


Prece jen tu mam nadobi, ktere menit nebudu, dokud to nebude nezbytne. Osobni zkusenesti nemam, ale co jsem koukala po internetu, tak ohlasy na to byly pozitivni. Potřebovala jsem kvůli přechodu na indukci pro moka kávovar (ale díky tomu využiji i další nádobí, co jsem už měla doma).


Adapter na indukci

Už se mi stalo, že bych bývala využila dva zároveň, ale ta cena je na můj vkus vysoká, zůstanu u jednoho kusu do domácnosti. Nevím, jak redukci vyčistit, je nepěkně flekatá prakticky od prvního. Redukce a adaptéry na sporák pro snadné vaření.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno hliníkovou akumulační. Máte doma sporák na indukci , ale bohužel nemáte tolik speciálních hrnců? Tuto situaci elegantně vyřešíte pomocí šikovného adaptéru na indukci , díky kterému bude vaše běžné nádobí fungovat i na indukčním sporáku. Naopak máte-li doma plynový sporák a chcete vařit v. Plyn nemáme a na sklokeramice jsem musela vařit let a byl to dost děs, takže bude indukce.


Jenže mám hrnce a pánve z Zeptru a nové keramické pánve které na indukci nepůjdou. Jasně že si časem budu muset koupit nové hrnce, ale hledala jsem možnost jak zatím využít ty staré a narazila jsem na indukční podložku. Cena s DPH : 6Kč Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup.


Díky tomuto disku, který umístíte mezi dno nádoby a indukční plotýnku, můžete používat na indukci i nádobí, které k tomu není jinak určeno - ať už jde o nádobí měděné, hliníkové či keramické. Vaše oblíbená skleněná konvice nebo skleněné, hliníkové, litinové, smaltované i keramické nádobí nefunguje na indukční varné desce? Díky speciálnímu adaptéru PRESTO na indukci už fungovat bude!


Adaptér je vyroben z prvotřídní nerez oceli, opatřen hliníkovou akumulační vložkou pro úsporu energie a distančními. Dům a zahrada - Adapter na bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky