čtvrtek 11. května 2017

Bezdrátový zametač

Zametač Sweep Drag je na ruční pohon, a tak vás při uklízení nebude omezovat žádný kabel. Zároveň je úklid s ním mnohem jednodušší než s těžkými vysavači. Uklízení bude rychlé a efektivní!


Využití najde opravdu kdekoliv. Tento revoluční bezdrátový zametač zametá bez víření prachu, jeho použití je rychlé a jednoduché.

Je vhodný pro hladké povrchy jako linolea, vinylové podlahy, dřevěné podlahy, laminátové podlahy, dlažbu. Vlastnosti elektrického. Rotační zametač Rovus je šikovný pomocník do domácnosti, se kterým bude úklid jednoduchý a rychlý. Baterie vydrží na jedno. Bezdrátový zametač - Sweep Drag.


Výtečný pomocník do každé domácnosti. S tímto malým, lehkým, ale přesto velmi výkonným pomocníkem pro Vás bude denní úklid hračkou. O bezproblémový pohyb po bytě a až minut provozu na jedno nabití se stará akumulátor, který lze snadno.

Prodám zametač Kvýrobce KOBIT SZ ,rok výroby Inzerát byl odebran z oblíbených. ZAMETAČ kanalizace Multicar Inzerát byl odebran z oblíbených. Praktický zametač spolehlivě a rychle uklidí nečistoty z koberce a bez použití elektrické enegrie. Díky jeho kónickému tvaru výborně zametá i podél zdí a sklopná rukojeť dovolí úklid pod nábytkem. SWIVEL SWEEPER MAX bezdrátový zametač - náhradní hlavice bez kartáčků.


Máme i náhradní baterie. Absorpční rohožka pro čisté tlapky rohožka pro psy. DATART - Opravdový elektro specialista. Váš nákup dopravíme po celé ČR, velké spotřebiče zdarma nainstalujeme a předvedeme, vysloužilý spotřebič. Huge Range Of Fluorescent Tubes.


Guaranteed Next Day UK Delivery! Otočný zametač Sweeper G- bezdrátový. Spin Mop bezdrátový zametač. Nejnovější čistící technologie! Usnadní vám každodenní úklid.


Je skutečně mobilní, protože jej pohání akumulátor.

Ten si poradí až s minutami provozu. Mechanický zametač Déluxa, je skvělým pomocníkem do každé domácnosti. Vhodný pro domácí, kancelářské, hotelové použití.


Rotační mechaniký zametač na podlahu a koberce. Jeho dobití je navíc snadné a rychlé, takže bude zametač vždy připraven k. Zametač je kvalitně zpracovaný a je využitelný pro každodenní použití. Lehký a výkonný bezšňůrový zametač pro skvělé výsledky. Jaký je nejjednodušší způsob, jak se zbavit nepořádku po snídani, drobků na gauči, které zůstaly po dětech a každodenního nepořádku v koupelně a chodbě, je otázka, kterou si každodenně klade každá hospodyně. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Elektrickou ruční metlou můžete vysávat dlaždice, dřevěné a plovoucí podlahy i koberce. Za jednu cenu získáte jak tyčový vysavač, tak i ruční vysavač s četným příslušenstvím. Swivel Sweeper elektrická metla je fantastický bezdrátový a ultralehký zametač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky