pátek 5. května 2017

Skleněné poličky na zeď

Zavěšujeme-li nástěnné poličky a skříňky na stěnu, je nejdůležitější jejich důkladné upevnění. Jak správně upevnit zavěšované předměty závisí také na materiálu, z něhož je zeď postavena – jinak se upevňuje do panelových zdí, jinak do cihlových a jinak do sádrokartonu. Důležitá je i nosnost takové police a rozestup konzolí.


Vybírejte moderní nerezové poličky do koupelny nebo elegantní skleněné poličky. Vícečlenná domácnost určitě přivítá dvojité a trojité koupelnové poličky. Podívejte se na širokou nabídku nástěnných polic a poliček na zeď a vyberte si tu pravou pro Váš domov.

Sortiment v kategorii poličky je opravdu široký. Každá polička nabízí odkládací místo na různé hygienické potřeby nebo kosmetiku. E-shop Koupelny-Omnipuls Vám přináší skleněné poličky do koupelny v provedení. Vtipné dekorace, knihy či svíčky si najdou místo na stylové poličce.


Kategorie nástěnné police poskytne poličky , které zavěsíte kdekoliv na zeď a vytvoříte si tak nejen hezkou dekoraci, ale i vytoužený úložný prostor. Designové poličky v retro stylu se mohou stát novými členy i ve vašem obýváku. Moderní a stylové nástěnné police na prodej za super cenu.


Koupíte online v eshopu Mobelix. Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI.

Skleněné police od výrobce výhodně. Jsme výrobci skleněných interiérových polic. Nabízíme vám možnost atypické výroby skleněných poliček. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky , skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI.


Police na zeď , závěsné police a poličky. Ukládejte si své nejdůležitější koupelnové potřeby stále na dohled na naše koupelnové poličky. Dřevěné police, skleněné poličky na zeď. Nástěnné a závěsné skleněné poličky doplňují elegantní design vaší koupelny. Díky ní si ve vašem obývacím pokoji vystavíte vaši sbírku drahých kamenů, sošek pejsků či fotografií.


Poličky v naší nabídce jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, v nepřeberném množství tvarů, velikostí, modelů a barev. Sadu nástěnných poliček můžete na stěnu poskládat dle své libosti. Poličky na zeď - nechte zdi vyprávět poutavý příběh vašeho života.


Sada obsahuje jednu větší poličku a dvě menší. Na tyto poličky můžete uložit knihy, květiny nebo cokoliv jiného. Retro stylové poličky mají zaoblené hrany s vysokým leskem a zavěsit na zeď je můžete upevnit díky kovovým otvorům. Hledáte vhodný prostor pro vaše dekorace, fotografie či další předměty, které byste měli rádi na očích?


Jednou z možností je využití praktických nástěnných polic.

Jejich velkou výhodou je, že můžete využít téměř jakýkoliv prostor ve vaší domácnosti, a to i ten nejmenší. Zajímavým řešením, které zároveň opticky zvětší prostor, je propojení. Pro položení různě těžkých předmětů jsou vhodné moderní designové poličky na zeď vyrobené z kvalitní nerezové oceli.


Poličky patří k nepostradatelným nábytkovým doplňkům, které odjakživa snoubí své praktické využití s dekorativními aspekty. Zpravidla se jedná o knihy, květiny, keramické či skleněné sošky, talismany, CD nebo pouze k. Stylové police a poličky na zeď , designové regály. Vybavte svůj obývací pokoj moderními poličkami, které díky svému neviditelnému uchycení působí levitujícím efektem. Ten přitom nebude působit plně či přeplácaně, naopak bude velmi vzdušný.


Na poličky pak můžete umístit knihy, vázy, svíčky, fotorámečky a další dekorace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky