středa 10. května 2017

Osuška 100 x 180

Hodnocení produktu:. Měkká a příjemná na dotek. Ideální společník k vod. Momentálně očekávejte standardní dobu doručení 2-dny. Veškeré informace o dostupnosti jsou aktuální.

Vhodná na pláž nebo do bazénu. Cena s DPH: 3Kč 260. V lete osuška , v zime pléd na kresle, a keď na to dôjde, tak pokojne aj sukňa!


Sú to turecké uteráky alias hammam, ktoré ušetria veľa miesta v akejkoľvek batožine. Navyše skvele sajú a sú príjemné aj pre citlivú pokožku. Froté ručníky a osušky Škodák - ŠUPINY Kvalitní ručníky a osušky s motivem rybiček jsou vyrobeny z hebké a jemné 1 čes. Chcete vědět, zda je cena 7Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Díky tomu, že jde o 1 bavlnu, také rychle schne.

Bude skvělým parťákem na výlety i na pláže či pikniky. Ale rozhodně ji využijete i ve své koupelně. Osuška má vlnkované pruhy v letních barvách od žluté, oranžové, přes fialovou a růžovou, až po modrou a zelenou barvu.


Skladem u dodavatele Vyber variantu. Na obou koncích má osuška tyto proužky úzké. Je temperamentní, sympaticky divoká a svá! Melli Mello, která nezná hranice, a tak je její osuška výrazným a nepřehlédnutelným doplňkem nejen do koupelny. Oceníte ji také u moře jako deku nebo v sauně na zahalení těla.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Letní sezóna začíná, moře láká, lázně, zlaté pláže a slunce zvou k lenošení.


Cestování na dovolenou budou potřebné plážové osušky. Greno na tuto sezónní přip. Osuška se navíc díky své velikosti hodí i do koupelny na zabalení celého těla po horké koupeli.


Velká plážová osuška v modrém provedení s motivem želv o rozměru 100x1cm. Béžová hammam osuška Kate Louise Classic, 1x 1cm. Do koupelny, na pláž, na piknik i letní oběd venku.

Plážová osuška je příjemná, hebká a měkká, navíc výborně saje. Osušky hammam mají všestranné využití a kvůli tomu je naprosto zbožňujeme. Jsou vyrobeny z bavlny, jsou lehké a jemné na dotek. Zpříjemněte si chvíle odpočinku se značkou Kate Louise.


Osuška nebo také saunový ručník je vyroben z bavlněného froté, ze 1 bavlny. Nabízíme širokou škálu provedení a barev. Velice oblíbené jsou i tzv.


U nás navíc za výprodejové ceny! Vám poradí, ako vyberať Uteráky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky