pondělí 8. května 2017

Jakou klimatizaci do bytu

Jak vybrat správné klimatizační zařízení a kolik vás jeho provoz bude stát? Při výběru klimatizace máte mnoho možností. Na trhu najdete celou řadu zařízení různých výkonů a provedení. Do běžného bytu můžete instalovat tzv. Při provozu klimatizace nejrůznějšího typu je neméně důležité sledovat hlučnost, a to zejména v nočním režimu.


Hluk, který ve dne považujeme za přijatelný, v nočních hodinách může narušit spánek.

Klimatizace do malého i panelového bytu. Jak už bylo zmíněno, mobilní klimatizace do bytu jsou charakteristické větší hlučností, než nástěnné nebo okenní klimatizace. Budete-li využívat klimatizaci například při práci nebo při nějaké činnosti, vyžadující soustředění a kli měli byste hledat klimatizaci s co nejmenší hlučností pro maximální komfort. Nástěnné klimatizace se skládají z vnitřní a vnější jednotky, které jsou propojeny potrubím a napájecími kabely.


Lidí, kteří se rozhodnou pořídit klimatizaci do bytu neustále přibývá. Zatím co dříve to byl spíše doplněk k bydlení, dnes je klimatizace vlivem vysokých letních teplot nedílnou součástí našeho života. I když to možná působí jako klišé, dobré klima v našem domově opravdu zlepšuje kvalitu života.


Jakou klimatizaci do bytu nebo RD?

Potřebujete řešit letní nesnesitelné horko ve Vašem bytě? Pokud hledáte klimatizaci do obývacího pokoje a budete ji používat tři měsíce přes léto jen několik hodin denně, tak se vám investice do úsporné klimatizace bude vracet poměrně dlouho. Typů klimatizací a možností jejich instalace je celá řada. Možná právě váš byt má některá specifika, která budou muset být při výběru a montáži klimatizace zohledněna. Nechte si proto poradit od odborníků, jakou klimatizaci zvolit do bytu.


Do bytu si mnoho lidí pořizuje mobilní klimatizaci. Kromě vyšší hlučnosti v interiéru musíte zajistit přívod vzduchu, odvod kondenzátu a budete se prát s místem, kterého v bytě není nikdy dost. Proto se nedoporučuje do místností určených k odpočinku. Základním a důležitým kritériem pro výběr je výkon klimatizace. To jaký výkon zvolit, závisí především na velikosti místnosti, počtu a velikosti oken, orientace bytu či množství elektrospotřebičů v. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Velikost prostor nepředstavuje žádné výrazné omezení pro její instalaci, jen musíte počítat s drobnými problémy. Zajistěte si příjemné klima po celý rok. Doma budete lépe relaxovat a spát.


Navíc se jedná o jediný model s plazmovým filtrem. Výborná volba pro městské byty , pro lidi s alergií a pro ty co chtějí mít doma či v kanceláři skvělou pohodu. Jaké funkce jsou fajn a které lze oželet?


Podle čeho klimatizaci vybírat?

Poradíme vám v následujícím článku. Vám pomohou se rozhodnout, jakou klimatizaci si pořídit. Jaký druh klimatizace do bytu , mobilní nebo pevnou, a za kolik. Pokud instalujete klimatizaci do bytu nebo rodinného domu tzn.


DPH – zajistíme vám ji. Nepodléhejte iluzi, že kvalitní řešení pořídíte za cenu mobilní klimatizace tedy kolem 10. Nejen tyto je nutné zvážit, aby vám dávala klimatizace v bytě opravdu smysl. K vyvrtání vývodu do stěny bude navíc potřeba získat svolení majitele bytu nebo domu, který vám může udělat čáru přes rozpočet. I v tomto směru je pořízení mobilní klimatizace jednodušší.


Je trochu větší, ale… Na druhou stranu mobilní klimatizace zabírá nějaké místo – na výšku má obvykle přes půl metru. Tudíž nám celé dopoledne svítí do jedné půlky bytu a odpoledne do druhé půlky bytu. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční.


V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky