úterý 30. května 2017

Držáky na houpačku

Držáky na houpačku

Některé houpačky mají dokonce praktické držáky na pití nebo stříšky proti dešti a větru. Zahradní houpací lavice mohou mít dřevěnou či kovovou konstrukci. Obě varianty mají své výhody. Svoji vysněnou houpačku také můžete vybrat podle nosnosti, rozměrů a počtu míst.


Dodávka obsahuje také délkově nastavitelný řetízek, šrouby a hmoždinky. Sada je určena pro montáž do. Záruka pravosti: Popsané metody, techniky, návrhy a doporučení byly autorem pečlivě zpracovány a jím vyzkoušeny.


Přesto nemůže být přijata jakákoli záruka. Ručení autora nebo firmy JH SYSTEMS s. Při vlastní návštěvě prodejny nebudete na výdej zboží zbytečně čekat. Pokud potřebujete zboží vyzvednout do konkrétního termínu. Na houpačce z palet si můžete i zdřímnout, pinterest.


Dvě zahnuté trubky na houpačku. Našli jste ve stodole třeba starý rám z náklaďáku, staré vodovodní trubky nebo železná futra? Stačí, když najdete dva stejně dlouhé a zahnuté kousky a máte bytelný základ na houpačku. Sháníte náhradní díly k zahradní houpačce. Příslušenství k houpačkám naleznete na našem e-shopu.


Vyberte si to správné příslušenství k Vaší houpačce. POMIS Polstr na zahradní houpačku nebo lavici Lyrae. Zahradní stoly a židle jsou vhodné na zahradu, terasu, nebo do zimní zahrady. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kotevní patky a prvky, pro různé typy základů. Pro dřevostavby, kotvení do litého betonu i na hotové základové desky, pro pozednice a další stavební či tesařské projekty. Aby se Vám pohodlně relaxovalo na houpačce, nabízíme polstry na houpačku ve čtyřech základních variantách – se zipem i bez zipu. V každé z těchto variant si můžete také u nás vybrat polstr na houpačku s opěrkou a sedákem vcelku nebo opěrkou a sedákem zvlášť.


Rozměry si specifikuje každý zákazník při objednávce! Držáky a koncovky lanového zábradlí Háky na gumolana Kladky. Objímka houpačková s karabinou (úchyt na houpačku ), pro bezpečné. Dostupnost: Ihned k dodání Zvolte variantu. Pokud na zahradě nemáte kde natáhnout houpací síť nebo prostě zahradu nemáte, nevěšte hlavu – o houpací kratochvíle nepřijdete!


Držáky na houpačku

Do interiérů domů a bytů jsou určena hlavně závěsná křesla, jež lze přichytit ke stropu s pomocí karabiny, šroubů a háků a na kterých oceníte hlavně minimální nároky na prostor. Kvalitní zahradní polstry, podušky a sedáky Doppler na houpačku. Náhradní stříšky na houpačky různých barev a dezénů.


Závěsný držák, oko Mna houpačku s bezpečnostním šroubem M12x1Pro zavěšení dětské houpačky, šplhacího lana k horní části konstrukce dětského hřiště. Tento hák je vhodný pro kulaté i hranaté konstrukce. Karabina závěsu je uložená v kluzném silonovém pouzdře.


Tato karabina umožnuje pohyb vpřed-vza a otáčení kolem své osy díky důmyslnému. Malá, avšak šikovná pomůcka. Dvojitý držák na plastová okna spolehlivě zabrání jejich nechtěnému otevření. Na videu se můžete podívat, že jde skutečně o malou pomůcku, jak snadno zabránit, aby se okno otevřelo.


Levné háčky - velký výběr naleznete online na BauMax. Pro příjemný odpočinek i zábavu jsou určeny pohodlné zahradní houpačky. Ideální relax nabízí ocelové zahradní houpačky se stříškou proti sluníčku a pohodlnými potahy nebo elegantní houpačky, které perfektně zapadnou do každé zahrady. Pokud máte doma již starší houpačku , jistě víte, že právě stříška je ta, která odnáší výkyvy počasí nejvíce. Pokud si jen kvůli potrhané stříšce nechcete kupovat celou novou houpačku , vyměňte pouze její stříšku!


Držáky na houpačku

OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky