pátek 19. května 2017

Podložka pod psí misky

Proto je vhodné pod misku umístit podložku, která je praktická a snadno omyvatelná. Podložky a prostírání pod misky na psí krmivo a vodu. I váš pejsek může stolovat se vší parádou. V našem sortimentu máme pro tyto účely stylové prostírání pro psy i podložky pod misky. Vybrat si můžete tu, která bude designově ladit s miskou, anebo tu, která bude praktickým ochráncem vaší podlahy.


Pomocník při udržení pořádku ve vašem domě, jsou gumové podložky pod misky.

Přešel jsem z Taste of thé Wild na toto krmivo a kočky ho jedí hned a ani jsem neprováděl změnu pozvolna. Protiskluzová gumová podložka pod misky , Prostírání se hodí pod psí misky do průměru cm. Zabraňuje klouzání misek a zachycuje případné nečistoty. Praktická podložka pod misku pre psov, s pekným psím motívom, pre čistotu okolo misky , chráni pred zvyškami potravy a rozliatou vodou, z protišmykovej umelej hmoty, ľahké a hygienické čistenie Praktická podložka pod misku udrží okolie misky čisté a upravené až do ďalšieho kŕmenia.


Na podložke je vyobrazený šťastný. Zopet Zelená podložka pod misky pro psa Paw. Hladový pejsek po sobě dokáže zanechat pořádnou spoušť.


Vylitá voda a rozdrobené granule nás často přivádí k šílenství.

Nápaditá podložka pod misku ve tvaru psí tlapky zabrání. Podložka pod misku tento problém snadno vyřeší. Praktické a krásné podložky pod misky koupíš na PETHOME. V případě když občas něco upadne, zůstane Vaše podlaha přesto chráněná.


Navíc je podložka pěkným moderním doplňkěm. Nakupujte nyní podložku pod misku za akční ceny na bitiba. Plastové misky s podnosem S. Vyřešte tento problém jednou pro vždy! Dejte pod misku tuto podložku, která vodu zachytí a granule z ní jdou snadno vysypat. Ušetří vám spoustu času při uklízení!


Podložku lze využít jak doma, tak venku na zahradě nebo terase. Silikonová podložka s vysokým okrajem pod misky s vodou a krmením. Díky ní zůstanou mističky tam, kam patří.


Vysoký okraj brání rozmetání krmiva nebo vylití vody po okolí. DOPRAVA ZDARMA u objednávek nad 999Kč. Počet nalezených produktů 3. Misky pro psy patří k základní výbavě každého čtyřnohého chlupáče.

U zoohit nabízíme širokou škálu mističek, záleží na Vás, jestli dáte přednost materiálu z nerezu, keramiky nebo plastu. Kromě klasických misek nabízíme i misky a pítka pro speciální potřeby, jako jsou mističky při cestování, nebo. Brání misce klouzání po povrchu, a díky tomu se voda nevylije a krmivo se nerozsype. Místo v okolí misky zůstává čisté a pes může pohodlně konzumovat krmivo. Navíc příjemné barvy podložek potěší oko majitele.


Kdy jste naposledy zakoupili nějakou maličkost vašemu domácímu mazlíčkovy? Touto podložkou uděláte radost nejen jemu, ale především vám! Domácí mazlíček to je radost!


Jediné, co vám jí mírně kazí je neustále vytírání podlahy od misky s. Být PROFI a mít nabídku pro domácí ZOO, to chce dřít jako kůň a neusnout na vavřínech. Svědčí o tom desetitisíce spokojených recenzí, a hlavně už osmé vítězství v exkluzivní soutěži Shop Roku v kategorii Chovatelství a Hobby. Ochrání vaši podlahu před vycákanou vodou a rozpatlaným jídlem. Zadní strana je protiskluzová.


Ve stejném designu je v nabídce i podložka CAT. Nabízíme velký výběr misek z nerezu, s robustní a odolnou melaminovou základnou, misky plastové nebo silikonové. Pro každého pejska máme misku vysoké kvality a odpovídajících rozměrů.


V sortimentu máme i cestovní misky a příslušenství, například podložky pod misky , které chrání podlahu před znečištěním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky