úterý 16. května 2017

Fiskars nůžky na trávu

Fiskars nůžky na trávu

Každý, i Vy se můžete díly nůžkám na trávu stát virtuosem na Vlastní zahradě. Nůžky mají nastavitelné úhel střihu v rozsahu 180°. FISKARS nůžky na trávu. Nastavitelný přítlak čepelí centrálním šroubem zaručuje stále přesné stříhání.


Vratná pružina snižuje únavu a usnadňuje střihání tím, že plynule otevírá držadla po každém střihu. Fiskars jaké budete nejvíce potřebovat. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Pořiďte si nůžky , které upotřebíte nejen v domácnosti, ale třeba i na zahradě.


Poslouží vám dobře třeba pro různé úpravy rostlin, kdy potřebujete malý, přesný střih. Vybrat si můžete z několika rozměrů. Přesný střih je usnadněn díky zesíleným čepelím s vybroušenými zuby.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Sklon natočení střihací hlavy lze nastavit v rozmezí 270°. Nůžky jsou vhodné k úpravě trávy, živých plotů, ale i křovin, kdy je možno střihat větvičky do průměru mm.


Rozsah střihání je až m, závisí přímo na stříhající osobě. Nůžky na trávu ) Hodnocení produktu: 1 (). Veškeré informace o produktu. Z důvodu velkého počtu objednávek neprovádíme žádné změny v již uskutečněných objednávkách.


Například nůžky na květiny a byliny, díky kterým Vám budou Vaše rostliny prospívat. Protože jak sami víte, většina rostlin je velmi náchylných a je pro ně mnohem lepší, když se zastřihnou, než aby se zlomily. Chcete aby Váš trávník vypadal svěže a hustě, ale s běžnou sekačkou toho nedokážete dosáhnout?


SoftGrip povrch zvyšuje pohodlí používání. Stále přesné stříhání zaručuje nastavitelný přítlak čepelí centrálním šroubem. Příjemný a lehký design je velmi pohodlný.


Tento typ nůžek je určený zejména ke stříhání. Ergonomický design šetří svaly prstů a paže. Při práci na zahradě jistě velmi oceníte kvalitní nůžky na větve, nůžky na živý plot a keře a také poslední dobou stále oblíbenější nůžky na trávu. Nabídka na zahradní nůžky je široká.


Od malých lehkých zahradnických nůžek na stříhání květin a tenkých větviček po dvouruční pákové nůžky na silné. Snažíme se, abyste mohli ještě lépe vychutnat nádherné chvíle, které strávíte při svých tvořivých aktivitách. Perfektní nůžky na trávu s nastavitelným úhlem do 3stupňů.


Servo systém přinese dokonalé výsledky, jelikož neustále přizpůsobuje pozici čepelí jednu k druhé. FiberComp - z plastu vyztuženého skleněnými vlákny - velmi lehké a velmi odolné. Speciální servomechanismus který automaticky reguluje přítlak čepelí podle množství stříhané trávy „nežvýkají“. Zámek pro zajištění nůžek v uzavřené poloze se ovládá palcem ruky.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ať už o své nářadí pečujete sebelépe, jednou to přijde – už nebude tak ostré jako kdysi.


Fiskars nůžky na trávu

Ale nevěšte hlavu, dá se to rychle napravit. Nemusíte hned staré parťáky vyhazovat do koše ani chodit do speciálek na broušení, plno nástrojů si můžete zbrousit sami doma. A my vám poradíme, jak na to! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky