středa 10. května 2017

Plynove varice meva

Plynove varice meva

Vařiče české výroby pro turistiku, kempink, na chatu, do domácnosti. Meva Solo, Picamp, Taborák, Orlík, Rio, Riga pro přímé připojení na kg láhev propan - butan. Spolehlivé vařiče na chatu, domů či do kempu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skladem - do dnů 5Kč bez DPH.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. MEVA - vařič jednohořákov.


Plynove varice meva

Druhy plynových varičov. Podľa počtu horákov delíme plynové variče na:. Jednohorákové plynové variče. Výhodou sú menšie rozmery, nie je ale možné ohrievať pokrmy zároveň, doba varenia sa teda predlžuje. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme.


Plynové variče s jednou platničkou. Outdoorové variče značky Meva. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Plynove varice meva

Klasické plynové variče! Iba na Zvaracky-obchod. Mpa Varič Meva Picamp,typ. Stolní plynové vařiče na propan - butan jsou ideálním pomocníkem pro Vaše vaření na chatě, chalupě nebo zahrádce.


Nízkotlaké vařiče jsou připojeny k propan - butanové láhvi přes regulátor tlaku plynu. Dle počtu hořáků dělíme plynové vařiče na:. Výhodou jsou menší rozměry, není ale možné ohřívat pokrmy zároveň, doba vaření se tedy prodlužuje. Vyberajte si Variče podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Rad ľudí si ho kupuje tiež ako záložný varič a to pre prípa že majú v domácnosti všetky spotrebiče elektrické a chcú byť. Zobrazených položiek: 19. Prijímame online platby.


Absorpčná chladnička XC 42G. Objednejte online na Svarecky-obchod. Milí naši zákazníci z dôvodu prijatých opatrení Vám oznamujeme, že platby za tovar sa dajú uskutočňovať len bezhotovostne. Pri dobierke je možné platiť len kartou. Lehoučký a zároveň velmi stabilní plynový vařič, který je komapatibilní s bajonetovými i šroubovacími kartušemi.


Jeho ramena jsou napevno spojena s hořákem a poskytují tak účinou ochranu před větrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky