pátek 26. května 2017

Meteostanice sencor sws 260

Rádiem řízené hodiny, zobrazení času, datumu, dne v týdnu. Vnitřní teplota, vnitřní vlhkost, vnější teplota, vnější vlhkost. Color display, radio controlled clock and Two alarms setting with snooze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kompletní informace k výběru.


Sencor SWS 2od 7Kč - Heureka. Na velkém barevném displeji najdete všechny potřebné údaje. Multifunkční meteostanice je vybavena rádiem řízeným hodinami.


Na veľkom farebnom displeji nájdete všetky potrebné údaje. Zobrazuje vnitřní a vnější teplotu, vlhkost a předpověď počasí pomocí ikon. Lze k ní připojit až bezdrátová čidla, čas je řízený radiovým signálem.


Odkazy na odborné recenze. Krāsains displejs, radio kontrolēts pulkstenis divi modinātāja signāli ar snaudas funkciju. Dále měří barometrický tlak a graficky zobrazuje jeho historický vývoj. Digitální meteostanice zobrazuje venkovní a vnitřní teploty a vlhkosti vzduchu.


Předpověď počasí se zobrazuje pomocí symbolů na přehledném barevném displeji. Technické parametry: zobrazení času, datumu a dne v týdnu nastavení. Vnitřní měření teploty a vlhkosti, venkovní měření teploty a vlhkosti, Max. Nastavení jasu displeje a hodiny řízené radiovým signálem DCF. Katalóg návodov Požiadať o návod Naši partneri Napíšte nám.


K jednotce se dodává externí senzor, který do ní přenáší bezdrátově data až na vzdálenost metrů. Meteostanice SENCOR SWS 51B Bezdrátová meteostanice v černé barvě, která kromě klasického měření venkovní teploty zvládá měřit také interiérovou teplotu a stejně tak i vlhkost. Olcsó SWS2Időjárás állomások árak, akciók.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Mít doma meteostanici již není ničím výjimečným. Pokud máte k dispozici snímání teploty, můžete se mnohem flexibilněji rozhodnout pro to či ono oblečení anebo pro další záležitosti, které se počasí jakkoli dotýkají.


Nejlevnější SENCOR SWS 2akční ceny - Levné SENCOR SWS 260. Možno k nej pripojiť až bezdrôtové čidlá, čas je riadený rádiovým signálom. Цветен дисплей, радио контролиран часовник. Meteostanice SWS - 2Barevná meteostanice řízená rádiovým signálem s bezdrátovým senzorem Mezi základní funkce patří:.


Dva budíky s opakovaným buzením. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vždy, keď plánujeme nejaké aktivity, zisťujeme, aké bude počasie. Keď chceme ísť na výlet, pozvať priateľov na grilovanie alebo doviezť deti na tábor. Teraz už nemusíme púšťať televíziu alebo žhavit mobilné aplikáci.


Digitálna meteostanica zobrazuje vonkajšie a vnútorné teploty a vlhkosti vzduchu. Predpoveď počasia sa zobrazuje pomocou symbolov na prehľadnom farebnom displeji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky