pátek 12. května 2017

Skříňka pod umyvadlo na desku

Skříňka pod umyvadlo na desku

Zvolit si ji můžete v bílém lesklém laku nebo dekoru ořech, dub nebo satinové dřevo. Závěsná skříňka pod umyvadlo ze série Modo od firmy KOLO, bílá barva. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Skříňka má lištu pod úchytem v barvě chrom.


Skříňka pod umyvadlo na desku

Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Minimalistické umyvadlo doplňuje jednoduchá umyvadlová. Vaše designová koupelna se už rýsuje! Ocelová konstrukce pod umyvadlo nebo pod desku z technického mramoru. Je jednoduchý, minimalistický, mívá ostré hrany a přímé linie.


Své uplatnění zde nachází především kovové prvky ve své původní. Krom toho skříňka nabízí také nezanedbatelný úložný prostor. Záleží zcela na vás, vašich potřebách a vkusu, pro jaký typ komody pod umyvadlo se rozhodnete.


Narazíte na skříňky s policemi, se šuplíky, ale také kombinované. Samostatnou položkou jsou pak koupelnové skříňky s umyvadlem. Doporučujeme v kombinaci s deskami pod umyvadlo Dolce nebo s nábytkem na míru.


Jako baterie je možné použít baterie pro umyvadlové mísy Optima - Levanta, Valeta, Sofie, Ringo nebo baterie Grohe. K umyvadlu doporučujeme. Vyberte si desku pod umyvadlo , která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc. Upevňovací sada je součástí dodávky.


Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Mezi nejmodernější trendy v koupelnovém nábytku patří tzv. Při tomto uspořádání není umyvadlo klasicky zapuštěné, ale umístěné na desce. V závislosti na individuálních požadavcích a potřebách, mohou být zabudovány do stěny. Jsou dostupné ve čtyřech rozměrech a hodí se ke všem keramickým sériím od Duravitu.


Koupelnové desky pod umyvadla. Nejnovějším trendem v koupelnách je elegantní umyvadlo umístěné na přímo desce. V této sekci vybírejte z koupelnových desek pro umyvadla, která jsou určena právě pro instalaci na desku. Nabízí se k němu spousta místa kolem i možnost umístit si vodovodní baterii podle individuálních požadavků.


Kam ale uklidit narůstající počet drobností v koupelně? Nová univerzální skříňka SUD pod umyvadla na desku má objemnou zásuvku s automatickým dojezdem, a ačkoli kromě. Jeho účelem je nabídnout co nejvíce prostoru pro odkládací desku. Vybírejte z naší nabídky umyvadel pod desku. Až mezi nimi najdete to své, ptejte se rovnou i po vhodné desce.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zásuvky jsou opatřeny plnovýsuvem.


Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky. Vybrat si můžete z naší široké nabídky. Umyvadlo na desku Jika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky