středa 31. května 2017

Sada na víno v dřevěné krabičce

Luxusní souprava na víno v elegantní dřevěné krabici obsahuje prvků, které každý milovník vína musí mít vždy po ruce. Sada na víno v krabičce. Přemýšlíte, jak potěšit vaši polovičku? Stylová souprava na víno udělá radost každému. Tento praktický dárek je zároveň perfektní dekorací, který zanechává dotek luxusu a smyslu pro estetiku.


Luxusní set na víno balený v dřevěné dárkové krabičce je originální dárek pro všechny milovníky vína.

Tato sada obsahje vývrtku, kroužek na lahev, nálevku se zátkou a teploměr. Vinci představuje ve spolupráci s renomovanou německou akvarelistkou a blogerkou Frau Hölle pečlivě vybranou sadu štětců na téma „květinový design“. Obsahuje skládací vývrtku s nožíkem, kroužek proti odkapávání, zátku a teploměr. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line.


Set na víno v elegantní dřevěné dárkové krabičce je originální dárek pro všechny milovníky vína. Tento set na víno obsahuje nástroje na snadnou manipulací s láhvemi vína, jako. Dárková sada otvíráku a zátky na víno Pěkná dárková sada otvíráku a zátky na láhev vína, balená v červené přepravní krabičce bude vhodným dárkem pro stylové otevírání a uchovávání vína.

Doporučená technologie: tampontisk T laser L2. Popis: Nabízím novou čtyřdílnou sadu na víno v dřevěné krabičce. Pulltex Vývrtka na víno Pulltaps Toledo v dárkové krabičce.


Profi dílná sada na víno je skvělým dárkem nejen pro každého muže. Dodáváme vína v dárkové kartonové krabici, sady několika lahví i vína v luxusním balení ve formě dárkového boxu. Vše skladem k dodání do 2-dnů.


Výhodně na eshopu Winehouse. Dárkový set na víno v dřevěné krabičce , dílná sada. Dřevěné boxy na víno si zamilujete hned na první pohled.


Ať už si vyberete box s podobou kadibudky , zelený, batikovaný box vystlaný dřevěnými pilinami , anebo prosklený box z organického skla - vždy získáte praktickou pomůcku i elegantní dekoraci v jednom! Potisk: 150x1mm, S3(1) KATO 285. Třídílná sada na víno v dárkovém pouzdře z imitace kůže.


CR Čtyřdílná sada na víno v dřevěné dárkové krabičce. Bohatá sada (kusů) pro víno balené estetické dárkové krabičce ( dřevěné ). Vyrobeno z chromované kovové slitiny a vysoce kvalitní gumy. Nepochybnou výhodou sady je její vysoce estetické provedení. Všechny výrobky (u kterých je to technologicky možné) vám rádi označíme logem společnosti či jiným motivem.


Ideální jako dárek pro milovníky vína.

Tato slavnostní vývrtka a zátka na víno , ve tvaru srdce je ideálním dárkem pro účastníky svatby, nebo jiné zvláštní příležitosti. Rozměr: průměr 1x cm. Tato pozornost jim bude připomínat nezapomenutelný den s Vámi.


Dvoudílná sada na víno v černé krabičce. Set na víno , vývrtka, teploměr, 2× zátka a kroužek na láhve, vše v dárkové krabičce. Kvalitní křišťálové sklo v nadčasovém vzhledu.


Perfektní tvar a bohaté rozvinutí aroma ve sklenici. Dlouhotrvající lesk – i po mnohonásobném mytí. Odolné proti poškrábání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky