pondělí 22. května 2017

Candy aqua 08351 d

Candy aqua 08351 d

Product sheet EU Energy label EU A great idea, a small solution! Aquamatic washing machine is a unique solution on the market, perfect for who has limited space but still want the traditional front loading. With its kg capacity fully meets the needs of singles or couples without children, allowing you to wash a full laundry daily. Choose from a wide range of Candy Washing Machine spares.


Kialakításuknak köszönhetően hatékonyságot, energiatakarékosságot és innovatív megoldást garantálnak. Předem plněná pračka Candy , která zaujme především maximálně kompaktními rozměry, díky kterým se snadno vejde i do malých domácností. Tomu odpovídá také to, že pojme maximálně kg špinavého prádla (ideální do domácností s jedním až dvěma členy).


Kromě místa dlouhodobě ušetří i vaši. Vyperiete v nej 5 kg bielizne. Aj napriek tomu môžete vyberať zo 16 programov, kde nechýba ani pranie pri vyššej teplote na odolné tkaniny alebo 3 rýchle programy.


I přesto můžete vybírat ze programů, kde nechybí ani praní při vyšší teplotě na odolné tkaniny nebo rychlé programy. Výborně se hodí do menších bytů, kde ji můžete umístit pod dřez, do skříně anebo jiného stísněného prostoru, pro který byste jinak neměli využití. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából.


Free delivery for many products! Výborná je tiež funkcia odloženého štartu, pomocou ktorej môžete posunúť štart prania o alebo hodín. Jednoduchá obsluha je zaistená pomocou otočného ovládača a prídavných tlačidiel. Chladenie Pranie a sušenie Práčky so sušičkou Práčky s predným plnením Práčky s vrchným plnením Sušičky.


Elöltöltős kialakításának köszönhetően könnyedén hozzáférhetünk a mosógéphez. A féle program beállításának köszönhetően rengeteg mosás fajtát kipróbálhatunk. Svojou kapacitou prania kg bielizne je vhodná do menších domácností.


Výborne sa hodí do menších bytov, kde ju môžete umiestniť pod drez, do skrine alebo iného stiesneného priestoru, pre ktorý by ste inak nemali využitie. Nabídne vám pomocnou ruku při praní špinavého prádla a po vyprání z něj odstředí vodu. Szállítási idő: várható szállítás 5-nap. A energiaosztály, A mos. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Candy aqua 08351 d

Je vybavená funkciou odloženého štartu a na výber ponúka až pracích programov. Kompletná technická špecifikácia produktu Candy Aquamatic 083D a ďalšie informácie o produkte. Díky svým rozměrům se vejde i do stísněných prostor a zajímavá je hlavně malou šířkou a výškou.


Kontrola tvorby pěny, ochrana proti přetečení, LED diody, programů. Výborná je také funkce odloženého startu, pomocí které můžete posunout start praní o nebo hodin. Jej kapacita bubna pre pranie dosahuje kg bielizne a maximálne otáčky odstreďovania sú 8ot. Ovládanie je zabezpečené pomocou otočného voliča, tlačidiel a malého LED displeja.


Chcete vedieť, či je cena 3€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Už žádné předpírání špinavého prádla, pračka Candy Aquamatic Aqua to hravě zvládne. Program pro praní vlny Woolmark Nemusíte se již více bát o to, že se vám choulostivé materiály v pračce poničí, díky nastavení teploty, času a certifikovanému programu pro praní vlny Woolmark.


Její kapacita bubnu pro praní dosahuje kg prádla a maximální otáčky odstřeďování jsou 8ot. Ovládání je zajištěno pomocí otočného voliče, tlačítek a malého LED displeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky