středa 31. května 2017

Odmrazování lessfrost systém

LessFrost systém - redukovaná námraza na vnitřních stěnách mrazničky. Už žádné mrazící rošty, více vnitřního prostoru v mrazničce. V mrazničce není použit mrazící rošt klasicky mezi zásuvkami, ale je umístěn ve stěnách po obvodu mrazničky. Takže vzniká méně námrazy a samotné odmrazování je mnohem. Vestavná chladnička v kombinaci s mrazničkou.


Mraznička s využitelným objemem litrů je vybavena systémem LessFrost , který redukuje námrazu na vnitřních stěnách mrazničky pro méně časté odmrazování. Jak beznámrazový systém funguje. O chlazení a mrazení se stará suchý studený vzduch. Ten je rovnoměrně rozptylován ventilátorem. Jelikož nevzniká žádná vlhkost, nikdy nemůže vzniknout ani námraza.


No Frost v mrazáku – v mrazáku nevzniká žádný led. Nemusíte vyndávat zmrzlé potraviny a šroubovákem námrazu. V prostoru chladničky se nachází polic, z nichž jsou nastavitelné. DirectCool s méně námrazou minuta odmrazování 1x měsíčně.


Zásluhou technologie Less Frost je otevírání, zavírání i. Kvalita, design a příznivá cena jsou přednostmi tohoto zboží. Kovové mrazící rošty jsou nahrazeny skleněnými. Snižuje se tak četnost nutnosti odmrazování a šetří se tak Váš čas. Chladničká má celkový objem 275l, v chladničce je poliček, přičemž jsou nastavitelné. Výrobník ledu ano Počet zásuvek mrazničky XXL zásuvka ano Technické údaje Chladící směs R600a Jmenovitý výkon 1W Napě.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Elektronická, technologie 6. Senzorová technologie 6. Odolnost při výpadku proudu hod. Délka přívodního kabelu 2cm.


Proudová pojistka A. Celkocý objem 2litrů, výška 178cm S tímto energeticky úsporným spotřebičem již nebude odmrazování zapotřebí Tento model je vybaven systémem FrostFree, díky kterému se již nebude tvořit námraza. Odmrazování chladničky je automatické. Díky senzorům ve vnitřním prostoru chladničky je neustále udržována ideální teplota a vlhkost.


Mraznička je vybavena zásuvkami včetně mimořádně prostorné zásuvky pro objemné potraviny. Technologie Anti-Bacterial zabraňuje vzniku zápachů a kažení potravin. Pri typoch KGE a KGV je v soklovej časti špeciálna zásuvka , kde.


Prach, pachy a bakterie uvnitř chladničky jsou díky cirkulaci vzduchu zachyceny ve filtru, čímž se sníží jejich výskyt. Filtr je třeba vyměnit každých měsíců (LCD diplej vydá zvukový signál a rozsvítí se ikonka filtru), tím je zaručená dlouhodobá funkčnost. Miska na ledové kostky ano.


Systém automatického odmrazování se postará o pravidelné odstraňování námrazy místo vás. Dnes se již běžně nachází ve všech chladničkách i mrazničkách. Spotřebiče s tímto systémem se každých hodin na chvíli vypnou, námraza na vnitřních stěnách zkapalní a poté je odvedena do výparníku. Jednou z největších přednosti této chladničky je její velmi tichý chod.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Redukována námraza se tvoří pouze na stěnách mrazničky.


Forget frost formation. The innovative LessFrost technology features a unique evaporator wrapped around the freezer cavity, rather than in between the freezer drawers, to ensure a drastic reduction of frost formation.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky