úterý 23. května 2017

Stolové nohy a podnože

Aby bol jedálenský stôl úplne podľa predstáv, dá sa skombinovať zvlášť z hľadiska tvaru a materiálu stolová doska a podnož. Ak bude stôl slúžiť hlavne vonku v záhrade, doska aj podnož musia byť vhodné na vonkajšie použitie. Nabízíme centrální i klasické podnože v kombinaci se stolovými deskami. Kolieska Šatníkový drôtený program.


Stolové nohy a podnože. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript.

Níže nabízíme k Vašemu výběru úplný přehled z naší kategorie stolové podnože a centrální kovové nohy. Sami si zvolíte ten typ nohy ke stolu, která vám maximálně vyhovuje jak tvarem, tak i rozměrem nebo velikostí doporučeného maximálního rozměru plátu. Nakombinujte si nohy ke stolu a stolové desky a vytvořte si jedinečný psací či odkládací stůl, který bude přesně podle vašich představ. V naší nabídce naleznete stolové podnože klasické výšky vhodné pro jídelní nebo pracovní stoly, ale i vyšší nohy určené pro barové stolky. Nebývalá variabilita materiálů, rozměrů i možných provedení umožňuje zákazníkovi objednat si stolové nohy doslova na míru a za velmi příznivé ceny.


To vše díky tomu, že stolové nohy ke stolům přímo vyrábíme. V interiérech jsou oblíbené litinové centrální podnože ( nohy ), které se pod stolem nepletou a při správné kombinaci se stolovou deskou mají i vynikající stabilitu. Nižšie ponúkame k Vášmu výberu úplný prehľad z našej kategórie stolové podnože a centrálne kovové nohy.


Existujú rôzne druhy uchytení stolových nôh, základný princíp montáže je však rovnaký.

Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Všetko kovanie pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií. Kovové podnože a nohy na stoly výškovo nastaviteľné sklápacie.


Centrálne a valcové nohy sklopné stoly na kolieskach. Nohy na stôl - prevedenia. Ponúkame nohy rôznych farieb: chróm, matný chróm, satyna, nerez, čierna, hliník. Hliníkové nohy v modernom hranatom dizajne. Oceľové nohy s rôznou povrchovou úpravou sú v jednoduchom okrúhlom dizajne.


Níže naleznete centrální stolové podnože i designové stolové nohy vhodné pro restaurace, zahrádky, hotely, vinárny a kavárny s možností přizpůsobení výšky a barevného provedení. Vybírejte z velkého množství nabízených stolových podnoží. V nabídce naleznete stolové podnože s kulatou základnou, čtvercovou či obdelníkovou základnou, ale také stolové podnože se speciálně tvarovanou základnou. Další podrobnosti k jednotlivým podnožím jsou vždy uvedeny na detailu dané stolové podnože.


Masivní celokovový bistro podstavec s kulatou základnou pro stůl, vyrobený z kvalitní nerezové oceli vhodný jako podnože pro bistro, restaurační stolky a jídelní stoly. Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.


STOLOVÉ PODNOŽE : podnože pro PRACOVNÍ STOLY. Vládní opatření ze soboty 14. Podnože , stolové nohy.

INDI stolová podnož (nastaviteľné nohy ) 1€ – 3€ Minimalistické stolové podnože , ktoré si môžete namontovať na ľubovoľnú dosku a vytvoriť si tak originálny stolík, lavicu, komodu, stoličku v modernom industriálnom štýle. Kovanie na Nábytok KNN s. Aj touto formou si môžete zrenovovať svoj nábytok a priblížiť jeho vzhľad ostatným doplnkom interiéru či už v plastovom, kovovom alebo hliníkovom prevedení. V našej ponuke nájdete aj stolové nohy v rôznych dĺžkach a farebných prevedeniach, centrálne nohy , kancelárske podnože ale aj úchyty stolovej nohy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky