úterý 23. května 2017

Talíře bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z 7inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Talíře bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Prodám sadu nového, nepoužívaného keramického nádobí Creatable Nature Collection Skandinavien kusů, původně je dílná, ale jeden velký talíř chybí.


Popis: Prodám úplně nové nepoužité talíře. Set plytkých talířů rozbalen na vyfocení. Kuchyňské nádobí a vybavení do kuchyně.

Porcelánka je v Loučkách. Průměr talíře je cm. Oba dva talíře jsou nepoužívané, pouze vystavované a jsou v perfektním,nepoškozeném stavu. Projděte si inzeráty talíře na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Kvalitní bazar se svatebním oblečením a výzdobou.


Největší výběr - svatební šaty, oblek pro ženicha, společenské šaty, dekorace. Dětský bazar na webu eMimino, největším portále pro těhotné a maminky. Levné oblečení pro miminka, výbavička, kočárky, autosedačky. Nakupujte a prodávejte i vy, vystavení inzerátu je zdarma. Inzertní server a online bazar , inzerujte zdarma.


Vyberte si z pestré nabídky kategorie talíře bazar. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje. Zde naleznete inzeráty s tématikou Talíře.


Nábytek - Prodám talíře bazar.

Právě jste si přečetli obecné informace o produktu. Teď se ještě podívejte na reálný stav zboží. Set kusů talířů Cenu nabídněte.


Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Nové talíře si pořizujete na dlouhou dobu, proto je velmi důležitý správný výběr vhodného materiálu.


Pokud jste zvyklí na poctivé keramické nebo porcelánové talíře , jistě si vyberete ten svůj čistě bílý talíř nebo barevný s různými motivy. Kategorie Potravinářské stroje - bazar. Peníze a bankovky, sběratelství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky