středa 24. května 2017

Domácí čistič koupelny

Vyrobte si domácí ekologický univerzální čistič za pár korun. Ocení ho zejména mamči s malými dětmi. Vyčistí jídelní židličku, hračky, kuchyň nebo koupelnu. Plochu očistíme nahrubo hadříkem a pak ji druhým s pár kapkami olivového oleje vyleštíme.


Leštěnka na nerezový dřez.

Nerezovým částem dřezu vrátíme lesk tím, že je vysušíme hadříkem, na jejich povrch naneseme hladkou mouku (jen slabý poprašek!) a vydrhneme je jemným suchým hadříkem. Já na téměř vše používám univerzál od Eurony , Od Eurony mám i na nádobí a na koupelny a wc čistič. Výrobce tvrdí, že neobsahují chemii, tak doufám, že to tak je #128578; Na dezinfekci používám citrony naložené v octu. Jen bych potřebovala nějakou ekologickou a účinnou variantu právě na plísně a něco na ošetření.


Zápach v koupelně : Odhalte jeho zdroj a používejte pohlcovače vlhkosti. Pokud se vám zrovna nechce připravovat nějaký domácí čistič nebo prostě nemáte čas, dřevo. Tento čistič se hodí i do.


Geniální způsob jak si vytvořit nejlepší domácí čistič koupelny jen ze ingrediencí!

Koupelna vypadá jako nová! Také už máte dost neustálé nečistoty, která se i po usilovném čištění koupelny , stále tvrdohlavě drží na stejném místě? Kupované domácí čističe , prací prášky apod… obsahují nepřeberné. Všechny informace o produktu Čistící prostředek do koupelny a kuchyně Milit domácí čistič rozprašovač 5ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Milit domácí čistič rozprašovač 5ml.


Poradili jsme se proto s našimi babičkami a dali do kupy pět jednoduchých receptů na účinné domácí čisticí prostředky z přísa které zaručeně najdete u sebe doma. Jelikož se stavební či jiné materiály velice často dostávají do kontaktu s kapkami vody, které po sobě mohou zanechávat nejen skvrny, ale i vodní kámen. Suroviny dáme do nádoby a dobře promícháme. Poté používáme k běžnému čistění oken, zrcadel a skel tak, jak jsme zvyklí u prostředků na okna. Testovala jsem poctivě skoro měsíc, hledala jsem různé recepty na Pinterestu – a ty popravdě moc nefungovaly, až jsem nakonec skončila u kosmetikahrou.


Tam mě ty recepty bavily. Domácí prostředek na nádobí. Většina z nás používá při úklidu koupelny běžné čistící prostředky, průmyslově vyráběné s obsahem množství chemikálií, které vdechujete.


Toxické látky vašemu tělu mohou zbytečně uškodit. Samozřejmě záleží na frekvenci styku s čistícími prostředky a jejich složením. Každopádně mohou být potencionálním ohrožením.


Dejte přednost přírodě před.

Domů domácí čistič koupelny domácí čistič koupelny. Jak vyrobit pomerančový čistič koupelen? Přípravky na bázi chloru nejsou s ohledem na vaše zdraví příliš vhodné používat, proto neuškodí, když je nahradíte lepš.


Zápachu z odtoku se zbavíte tak, že do něj nasypete jeden díl soli, dva díly kyseliny citronové a pomalu zalijete horkou vodou. Na velmi zašpiněný odtok však tento čistič bude příliš krátký. Po uplynutí potřebné doby, se obsah scedí přes jemné plátno (pokud ho nemáte, použijte kávový filtr nebo třeba gázu).


Zkuste pak přidat i ocet. Pomerančový čistič je dokonalý pro úklid koupelny i toalety. Má velmi silné dezinfekční účinky a přitom je levný. Slabý roztok kyseliny citronové Pokud vás trápí, že se soda s octem nedostane do těžko přístupných míst v záhybech toaletní mísy a ihned steče, pak zkuste namíchat slabý roztok kyseliny citronové a nalít ho do lahve s rozprašovačem.


Nechte vybublat a vyšumět, nechte pár minut působit a pak klasicky vyštětkujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky