úterý 16. května 2017

Skleničky bohemia sekt

Nabízíme širokou škálu sklenic na víno, sklenic na pivo, sklenice na brandy a koňak, likérové sklenice, whiskovky, sklenice na vodu a nealko nápoje i flétny na šampaňské. Kategorie šumivých vín Jakostní šumivé víno. Jakostní šumivé víno neboli sekt je výrobek, který se získává z čerstvých hroznů, z hroznového moštu nebo z vína prvotním, nebo druhotným kvašením se stanovenou dobou výroby v minimální délce šesti měsíců u metody Charmat a devět měsíců u klasické, neboli tradiční výroby kvašením v lahvi.


SKLENICE URČENÉ NA SEKT A ŠAMPAŇSKÉ Ručně broušené sklenice z českého křišťálu - sada po 6ti kusech Řadit podle Názvu Ceny Vzestupně Sestupně Výrobce Vše CRYSTAL- BOHEMIA. Sklárny BOHEMIA se sídlem v Poděbradech jsou nositelem bohaté tradice českého broušeného křišťálu. Tato tradice se zrodila na počátku 18.

Můžeme s hrdostí prohlásit, že český broušený křišťál patří k tomu nejlepšímu, co v daném oboru vzniklo. Dopřejte si sklenku sektu z kvalitní skleničky. V kvalitních sektových sklenicích flétnového typu o objemu 1až 2ml váš oblíbený nápoj dokonale vynikne. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Porovnejte ceny různých prodejců. Kupte za nejnižší cenu na Heurece! Vinice skupiny BOHEMIA SEKT se nacházejí na historií ověřených vinařských polohách jižní Moravy.


With its traditional gentle sparkle it is the perfect way of getting a party going or conjuring up an intimate romantic atmosphere.

Charakterizují je hluboce vápenité a na povrchu často sprašové půdy, výborná poloha s dobrou inklinací pozemků a podnebí s dostatkem slunečního svitu a dešťových srážek. Díky tomu jsou keře vinné révy zdravé a. Sklenice na víno Na bílé víno Na červené víno Na sekt a šampaňské Univerzální Sklenice na lihoviny Sklenice na nealko. Sklenice působí velmi bytelně a jejich stabilita na prostřeném stole vás mile překvapí. Sklenice na sekt , šampaňské nebo perlivé víno s elegantně tvarovanou nožkou a vzorovaným kalichem. Křišťálové sklo s minimálním obsahem olova se vyznačuje vysokou mírou pevnosti, transparentnosti a brilance skla.


Sklo je krásně lesklé a průhledné. Skleničky jsou dodávány v modré krabičce po kusech. Využití najdou hlavně při oslavách a výjimečných událostech.


Designové skleničky od značky Crystalex určené na sekt použijete při speciálních příležitostech. Díky vynikající brilanci a zvuku je popíjení šumivého nápoje dokonalým požitkem pro všechny smysly. Lze je mýt v myčce nádobí, ale pouze při programu určeném pouze pro sklo. Nejen na svatební tabuli se bude perfektně vyjímat právě tato křišťálová sklenička na sekt. Set of champagne flutes Porte.


Každý přípitek touto skleničkou na sekt se stane nezapomenutelným momentem. Sklenice jsou vyrobeny z vysoce kvalitního olovnatého křišťálu, jsou tak těžší a. Díky různým barvám ví každý, která je ta jeho! Barevná sada sklenic na šampaňské Rainbow je nejen originální, ale i praktická.

Po půlnoci totiž každý pozná svojí sklenici podle své. Dvě skleničky na sekt se jmény, datem svatby a srdíčky nebo jiný obrázek dle přání. Sklenky mají zmatovanou stopku ovázanou stužkou s perličkami.


Motivy jsou do skla pískovány ručně. Vysoce ušlechtilé šumivé víno vyhledávané milovníky sektů a doporučované zejména jako aperitiv. Jedná se o tradiční českou sklářskou výrobu v modením designu.


Bohemia sekt dle výběru. Je šperkem v jemné ženské ruce, který chrání pevná mužská dlaň. Olovnatý křišťál má vyšší lesk, který vynikne. Jejich užitkové sklo je vyrobené z bezolovnaté skloviny prvotřídní kvality, která se vyznačuje vysokými užitnými vlastnostmi.


Set šampusových skleniček zdobí broušené kameny Preciosa, které jsou umístěny uvnitř skleněné stopky skleničky. Rádi vám poradíme s výběrem. Detail produktu Do obchodu.


Vyberte si v našem e-shopu exkluzivní skleničky z českého křišťálu. Vychutnejte si svůj oblíbený nápoj z výjimečných skleniček z našeho e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky