středa 10. května 2017

Botník se sedákem

Moderní policový botník se širokým sedákem Tmavě šedá. Sedák má snímatelný, snadno udržitelný potah. Perfektní řešení pro předsíně je tento botník se sedákem.


Botník se sedákem

Můžete zde uložit až sedm párů bot a do prostoru pod sedákem uschováte deštníky nebo jiné drobnosti. Polstrovaný sedák je hrubý cm. Nábytek je ideální pro malé místnosti. Sedadlo je pokryto kvalitní ekologickou kůží. Praktický botník s velkými výklopnými dvířky a pohodlným čalouněným sedákem.


Sedák je vyroben z vysoce kvalitní ekologické kůže, poskytuje komfort při obouvání a zároveň funguje jako poklop botníku. Bílý botník s detaily v dubovém dekoru Støraa Bruce. Pořídíte-li si do předsíně botník , botu tím rozhodně neuděláte. Vaše obuv si totiž dostatek místa zaslouží.


Dobře organizovaná botníková skříň. Jakmile si takový botník pořídíte, už nikdy nebude chtít mít jiný. Botník , lamino, bílá, Anabela.


Povrchová úprava botníku v barvě dub sonoma je ideální do klasických i moderních předsíní. Specifikace produktu: Rozměry. Dřevěný botník namořený do barvy se sedákem v kožence.


Tloušťka chromových trubek je mm. Nosnost sedáku je kg. SKLADEM 3x ČERNÁ, x BÍLÁ, x OŘECH. Najděte si v IKEA optimální úložné řešení pro boty.


Nabízíme botníky a lavice s botníkem v mnoha stylech, barvách a rozměrech pro jakýkoli prostor ve vašem bytě. Udělejte si doma místo, udržujte v chodbě pořádek a postarejte se , abyste své oblíbené boty našli vždycky, když je potřebujete. Rozměr (šířka x hloubka x výška):80x30xcmDodáváno v demontu, záruka měsíců. Do úzkých chodeb a bydlení s nedostatkem místa obecně je ideální botník výklopný, do velkých prostor jsou stejně vhodné otevřené policové systémy či skříně.


Máme botníky výklopné nebo regálové, nebo třeba lavice, na které se můžete posadit. S botníky ze SCONTA budete mít vždy dost místa pro všechny své boty. Priestranný a veľmi praktický botník s pohodlným sedákom je skvelou voľbou pre Vašu predsieň. Ak odstránite bočné police, vznikne priestor pre čižmy alebo iné vysoké.


Regál na boty se sedákem. Pokud chcete mít bezpodmínečně botník se sedákem , ale nechcete klasický skříňkový botník , je možné pořídit právě regál na boty se sedákem. Využijete tak možnosti. Vážení zákazníci, na základě vládního doporučení jsou kvůli situaci s šířením COVID-omezené platby v hotovosti a na dobírku.


Z tohoto důvodu dočasně AKCEPTUJEME POUZE PLATBU PŘEVODEM. Konstrukce je pevná, stabilní, v černé barě. Boky botníku a police pro obuv jsou z kovové sítě černé barvy. Na horní dřevěné polici je umístěn polstrovaný sedák potažený černou kokženkou a zdobně prošívaný knoflíky. Vyrobeno z plného 2cm širokého lamina!


Objednáte-li si zboží dnes, bude Vám doručeno do 29. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky