pondělí 15. května 2017

Štípací sekera patriot

Těžší štípací sekera má rozšířené líce pro snadné trhání špalku a většinou tedy nebudeme potřebovat ani zvlášť klín. Při práci oceníte mimo jiné pevné spojení hlavy s topůrkem a šikovný metr na zadní části topůrka - s ním můžete odměřit polínka tak, aby se bez problémů vešla do kamen nebo krbu. Obvyklá bývá i plochá hrana na druhé straně ostří, kterou je možné zatloukat hřebíky. Dosahuje sklon přibližně 30°. Univerzální sekera – zlatý střed mezi štípací a tesařskou sekerou.


Fiskars je perfektním společníkem při štípání dřeva. Je vybavena speciální povrchovou úpravou čepele, lehkým topůrkem a perfektním vyvážením. Díky 3D povrchu se snadno drží a neklouže z ruky. Konvexní profil čepele má za důsledek to, že je sekera méně náchylná k vyštípnutí.


Ostří štípacích seker je užší a hlava je širší ve tvaru klínu. Hoci môžu štiepacie sekery na prvý pohľad vyzerať rovnako, v skutočnosti sa veľmi líšia. Má čepel vyrobenou z ušlechtilé tvrzené oceli, která je potažena speciálním. Polena doslova lítala a štípací sekera nezřídka projížděla špalky až na štípací. Hodí se především pro ty, kteří topí dřevem, potřebují rozštípat špalky a připravit dřevo na zátop.


I v době elektrických nástrojů se nevyhnete tomu, abyste doma měli i manuální nářadí – jedním takovým je štípací sekera , která je nenahraditelná právě pro naštípání polínek potřebných k zatopení. Jestliže se bude jednat o hodně sukovité špalky, nemusíme se obávat, že když po prvním seknutí si s nimi sekera neporadí, budeme ji muset složitě dobývat ven. Patriot najdete a porovnáte na Srovnanicen. Tento model sekery se od předchozích liší rozměry a hmotností, spadá tak trochu do vyšší kategorie.


To ovšem také znamená, že je k vládnutí. Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí. Sekera Levita XL štípací. Jakou mate sekeru a jakou byste nekomu doporucil?


Usnadněte si zahradničení i vylepšování domácnosti. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Drobečková navigace Dům, byt a zahrada Zahrada Zahradn.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Určitě by Vám ve Vaší základní výbavě neměla.


Tato těžší štípací sekera je ideální pro štípání větších polen a palivového dříví. Hlava sekery je tvarována tak,. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava čepele je doplněná lehkým robustním topůrkem s dokonalým vyvážením. Kupte za nejnižší cenu na Heurece!


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. V rukojeti je hlava zajištěna. Nová geometria čepele a nový dizajn čepele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky