středa 17. května 2017

Trouba s mikrovlnkou whirlpool

Ale díky unikátní technologii 6. Whirlpool vám tento spotřebič nabízí mnohem víc - kombinuje totiž kvalitu a rozmanitost s neuvěřitelnou rychlostí a pozoruhodně snadným používáním. Vyberte si mikrovlnnou troubu od Whirlpool. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


S Whirlpool poznáte rozdíl. S horkovzdušnou funkcí trouby Whirlpool připravíte své oblíbené pokrmy ještě lépe a rychleji. Jejich mikrovlnky jsou samozřejmě vybavené osobitou funkcí výrobků Whirlpool – 6. Ve většině testů se modely této značky umístili na popředních. Whirlpool s potěšením představuje elegantní řadu inovativních vestavných trub.


Tyto trouby v sobě spojují vyspělé ovládání a inteligentní technologii 6. Je to skutečný triumf v inovativním designu, jednoduchosti používání a. Pečící trouby s mikrovlnkou. Proč se spokojit s pouhým ohřevem, když toho můžete mít víc? Kombinovaná mikrovlnná trouba kromě ohřívání a rozmrazování jídel zvládne i vařit, péct a grilovat. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Vestavné trouby s mikrovlnným ohřevem skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ELECTROLUX, Bosch, AEG a dalších. Hodnocení produktu:.


Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, elektronickým dotykovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro talíře s průměrem až 3cm. Whirlpool MWP 3W disponuje programem Auto Cook Menu s automatickým výběrem receptů s přednastavenými hodnotami pro optimální výsledky vaření. Multifunkčné mirkovlnné rúry od Whirlpool vedia ohrievať, grilovať, rozmrazovať zeleninu a variť na pare.


Trouba má základní funkce a speciálních funkcí, ovládání pomocí centrálního tlačítka, dotykový černobílý grafický displej, pyrolytické čištění vnitřního prostoru. Používá horkovzdušný ohřev. Ovládána je pomocí černobílého grafického. Pyšní se vysokou úrovní zpracování, kvalitou a dlouhou životností. Trouby Whirlpool považujeme za vynikající záležitost, s nimiž chybu neuděláte.


Nevýhodou je, že vnitřní prostor je velmi malý, nádoba se musí točit, takže kdo má rád rohový koláč, má smůlu, grilování jsem omezila, protože po každém grilování vnitřek trouby se musí drhnout, mikrovlny totiž pak nefungují. Horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem – dražší typ výrobku, udržující ve všech oblastech trouby stejnou teplotu. Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy. Whirlpool W Collection WMD2IXL disponuje 5-palcovým barevným displejem a unikátní funkcí Crisp pro zapékání jídel do křupava. Volně stojící multifunkční trouba MWF 4SL s objemem litrů bez otočného talíře, díky tomu je zajištěno více volného místa pro všechny typy nádobí.


Nabízí čtyři základní funkce pro přípravu jídel – mikrovlnný ohřev, proudění horkého vzduchu, zapékání potravin shora i zespodu a grilování. Je vybavena patentovaným systémem 3 který zajišťuje dokonale. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Mikrovlnné trouby Whirlpool za akční ceny. Nicméně se z důvodu aktuální situace VELICE OMLOUVÁME ZA NEDOSTUPNOST NĚKTERÝCH PRODUKTŮ, prosíme vždy raději o telefonické ověření dostupností před vytvořením objednávky.


Trouba je vhodná do horní skříňky kuchyňské linky, ovládací panel přistroje je doplněn zeleným grafickým displejem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky