pátek 12. května 2017

Moderní konvice na indukci

Konvice na indukci pískají jako za starých časů. Každý nápoj nutně nepotřebuje vroucí vodu, někdy stačí voda na hranici varu a někdy i chladnější. Díky instalované píšťalce každá konvice na indukci začne s první unikající párou slabě pískat a zvukový signál poté nabírá na intenzitě. Alternativou k rychlovarným konvicím je ohřev vody pěkně “po staru” na sporáku.


Je to hlavně nejefektivnější běžně dostupný prostředek na vaření vody pro domácnost, pokud máte indukční vařič.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Varná konvice vhodná pro sklokeramiku, plyn, elektriku i indukci , tloušťka stěny 0. BANQUET LUMIA představuje stylovou konvici na vaření vody v moderním designu. Moderní čajové konvice na indukci.


Kuchyně a jídelna Stolování Čajové konvice Odebrat filtry. Zatímco rychlovarné konvice jsou přece jen drobným spotřebičem, který bude vždycky alespoň trochu poruchový, poctivá kovová nádoba konvice na indukci nemá žádné dráty, ani pověstné kazítko, které by mělo způsobit, že věc vyhodíte týden po skončení záruky.

Zpříjemněte si každodenní vaření kávy či čaje s touto krásnou konvičkou. Jednoduchý a klasický design konvice Living Nostalgia je ideální pro sklokeramické i indukční desky. Skleněná konvice na indukci 2l - Ibili.


Uvnitř skleněné konvice na indukci je praktické sítko, s kterým se snadno manipuluje. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Varné konvice na vodu skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Kela, Lamart a dalších. Umístění hubice konvice je voleno tak, aby pára mohla bezpečně unikat bez rizika opaření při manipulaci. Vysoce kvalitní nerezová konvice na indukci vyrobená v Portugalsku.


Doprava Zdarma od 999Kč. Do této řady spadá i minimalistická konvice , která pozvedne podávání čaje na naprosto novou úroveň. Designová konvice má matnou bílou glazuru, jež jí dodává moderní vzhle a praktické ucho, nálevku a víčko.


Do konvice už stačí jen dát čaj. Celkový objem l, uvaříte l.

Vhodná na všechny typy sporáků i na indukci. Vytvořte si originální čajový komplet a oslňte návštěvu. Nabízíme vám porcelánové a keramické konvice na čaj z našich oblíbených kolekcí - s kočkami, sovami, květinami a mnoha dalšími motivy. Vybrat si můžete s klasických nerezových moka konvic na indukci Bialetti Venus, které jsou silně magnetické a budou Vám na indukci fungovat naprosto perfektně.


Pokud byste přeci jen spojili benefit hliníku a indukční desky, určitě se blíže mrkněte na moka konvičku na indukci Bialetti Moka Induction. Dále pro Vás máme naprosto unikátní bezkouřový gril na dřevěné uhlí LotusGrill, originální filtrační konvice Brita, mlýnky na koření s keramickým mlecím mechanismem a zárukou let od německé značky ZASSENHAUS, doplňky do kuchyně od značek Lékué, VacuVin, Küchenprofi, Cilio. Indukční vaření a nádobí na indukci Mezi výhody indukčního vaření patří velmi rychlý ohřev, lepší účinnost přenosu tepla, rovnoměrnost ohřevu a lepší kontrolu ohřevu. Indukční vařiče se také mnohem snadněji čistí, protože jejich povrch je plochý a hladký. V nabídce máme i hrnky, talíře, podnosy a tácy, misky a mísy nebo konvice stejných typů, z kterých si můžete sestavit soupravu na chatu, chalupu, do stylové i moderní kuchyně a jídelny, ale i na piknik nebo grilování.


Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje. Pokud tedy chceme kvalitní výrobek s optimální spotřebou energie, který splní požadavek na rychlé přivedení vody k varu, měli bychom vybírat dle příkonu a sáhnout minimálně po této hodnotě (Zdroj: pedie).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky