úterý 30. května 2017

Směs na výrobu boilies

Jedno mají kupované boilies společné, jsou většinou dost drahé … a tak si je můžeme vyrobit doma s podstatně menšími náklady. První varianta je, koupit si již hotovou suchou směs na výrobu boilies a do ní zamíchat další komponenty. Další možností je začít úplně od začátku a vyrobit si i základní směs sami. Tato receptura je určená na výrobu suché směsi, polotovaru na výrobu boilies. Suchá směs na výrobu boilies z mléčného základu II.


Gramáží jsem myslel, že v prvním dílu jsem si viděl ks vajec a až později jsem si prohlédl a viděl kg směsi.

Jinak tuto směs budu používat na výrobu všeho boilies a jen budu měnit chutě, tak budu dále informovat. Hlavní výhoda těchto boilie mixů je, že není nutné přidávat čerstvá vejce. Naše mixy již obsahuji vaječnou složku,která je totožná se složkou obsaženou v našich hotových a mražených boilies. Stačí tedy přidat pouze vodu.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Směs česnek a Robin Red. V této kategorii najdete boilie směsi od známého výrobce Tandem Baits.


Tato kategorie nabízí nejprodávanější boilie směs Tandem Baits Base Mix Boiliesové směsi 1kg, ale také mnohé jiné boilie směsi. Můžete si zakoupit boilie směsi v různých váhách, příchutích i složeních.

Pořiďte si dobře rolující se. Splňuje tak náročné požadavky nejen pro bezlepkovou dietu, ale i dietu diabetickou. Vedle tajných ingrediencí LK Baits, obsahuje boilies na amury směs bylin, mořské řasy, sladidlo ze Stévie cukerné a neodolatelný výtažek z krevet. Všechny produkty LK baits obsahují A. Nedávejte na sebe příliš boilie , tak max - vrstvy, dle průměru - čím větší, tím méně vrstev.


Spodní vrstvy by se jinak mohly deformovat. Protože je každá naše boilies směs vyrobena z rozdílných poměrů i druhů surovin, vyžaduje také jiný podíl vody. Proto vody dejte méně a pak postupně po trochách.


Až boilies uvaříte, nechte jej na dva dny uložené na plechu či tácu, aby pořádně vyschlo. Pak máte dvě možnosti: 1) Buďto boilies dáte zamrazit do mrazáku. Anebo jej dáte do síta na boilies.


Pak tato síta zavěsíte na teplém a suchém místě (půda) a necháte jej pořádně vysušit. Fluo pop up mix směs je určen pro ty, kteří si chtějí na lov ryb vyrobit vlastní neodolatelné pop-up nebo neutrální boilies. Tyto návnady usnadní život každému rybáři.


Postup přípravy: - přidejte vejce tekutý bustr , vytvarujte koule požadované velikosti - vařte ve vroucí vodě dokud boilies nevyplave, poté vařte další minuty - uvařené koule nechte volně vyschnout. Nová směs na Pop-up boilie. Látka používaná v této směsi je nenasákavá, což vytváří velmi kvalitní plovoucí efekt.


Prodej rybářských potřeb. Tak jsem se konečně dostal k rolování boilie FUZION a musím říct, že je to zatím jedna z nejlepších směsí co se týče válení, tak doufám,že bude i stejně dobrá u vody.

Chci Ti poděkovat za rady při přípravě této směsi. Ahoj a ještě jednou děkuju. CC Moore směs na výrobu plovoucího boilie 3g na dotaz. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.


Každý, kdo preferuje více kaprařinu, než ostatní rybolovné způsoby ví, jak postupovat při výrobě boilies. Na toto téma jsem tu však četl pár dotazů, a tak sem se rozhodl popsat můj univerzální způsob. Doufám, že poslouží ku prospěchu všem, co se chystají vyrobit boilies poprvé. Tak je zajištěno, že se z ní nevyluhují snadno rozpustné suroviny, jako při vaření ve vodě!


Speciální směs vařená v páře ! Naše výroba boilies vychází především z podstaty mnohadruhového zastoupení kvalitních, tepelně předupravených surovin, které mají mnohem lepší vnadící vla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky