pondělí 29. května 2017

Venkovni ubrus

Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem.


Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ?

Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Máte kavárnu a chtěli byste ubrus , který v zákaznících vyvolá pocit, že popíjejí kávu v Paříži? Nebo už se nemůžete dočkat Velikonoc a těšíte se, až celou domácnost oblečete do barev jara se vzory kraslic a pomlázek? Díky ubrusům a látkám s digitálním potiskem se vaše představy stanou snadno skutečností. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Tyto pevné PVC ubrusy s tkaninou na rubové straně málokdo ví, že se dají také využít, jako potah na přebalovací pulty pro novorozeňata a nebo, jako podložka pod domácí mazlíčky.

Také je možné ubrus využít, jako látku a ušít z něj například pytel na přezuvky nabo na tělesný úbor. Voskované plátno značky MIMOSA. Ubrus s jemnou texturou je možno prát na st. Ideální na venkovní použití. Pro maximální usnadnění úklidu si do jídelny pořiďte plastový ubrus.


Vybírejte pvc ubrusy a voskované ubrusy na JYSK. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením. Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou.


Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. Ubrus na stůl prostě neodmyslitelně patří. Ubrusu je hned několik druhů, zaleží, co bude vaším favoritem. Největší dilema může být jen výběr vzoru.


Klasický bílý ubrus nikdy neurazí a hodí se ke všemu. Praktický ubrus na stůl je vyroben z kvalitního 1 polyesteru a hodí se tak i na venkovní použití.

Váš piknikový či zahradní stůl tak může být chráněn, a i vypadat dobře. Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů a nechybí také průhledné PVC ubrusy které mohou posloužit jako samotný ubrus , nebo jako ochrana jiného ubrusu. Prohlédněte si také naši nabídku teflonových ubrusů a jistě vás zaujme i náš výběr kuchyňských utěrek. Vinylový ubrus s imitací krajky je velice praktický a nenáročný na údržbu, navíc se hodí do každého interiéru.


V katalogu nemáme podrobnější informace o FRIEDOLA ubrus. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Správně zvolený ubrus dodá vašemu stolování sváteční, uvolněnou nebo třeba noblesní atmosféru. Zkrátka takovou, jakou budete chtít mít náladu.


Jestli máte rádi svůj stůl, měli byste si ho rozhodně zakrýt. Pokud chcete, aby si stůl dlouho zachoval svou krásu a pokud ho chcete ochránit před poškrábáním nebo skvrnami, můžete se spolehnout na naše ubrusy a běhouny. Na této stránce najdete všechny výrobky z naší nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky