pondělí 13. listopadu 2017

Biolíh do krbu

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Výkon krbu na biolíh ovlivňuje také objem hořáku – například lihový krb s objemem litry by neměl přijít do místnosti menší metrů čtverečních. Biolíh a princip bio krbu.


Lihový krb spaluje tzv. Pokud si ještě z hodin chemie pamatujete.

Do kanceláří či bytů můžete umístit speciální krb na biolíh. Takovýto krb je totiž úplně odlišný od krbu klasického. Má spoustu výho a tak jej můžeme umístit prakticky kamkoliv.


Bionlov je špičkové kvality (čistoty) a distribuován samostatně v 5L kanystrech. Kvalitní biolíh do krbu neobsahuje žádné jiné příměsi, které tvoří saze a zapáchají. Palivo do biokrbu je převážně určeno pro spalování v moderních biokrbech. Při spalování je zcela bez zápachu a sazí. Dodává příjemný modrožlutý plamen, který produkuje pouze COa vodní páru.


Předností výrobku je zachování čistého ovzduší ve vytápěných prostorách.

Náš bioethanol vydrží hořet až hodiny v závislosti na výkonu a typu biokrbu. Hoří přirozeným plamenem bez sazí a zápachu, při hoření vzniká pouze oxid uhličitý a voda. Díky bioalkoholu může biokrb hořet. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení.


Vaše zásilky jsou nadále standardně. Výrobek zabalen v krabici. Nekvalitní biolíh může při hoření vyluzovat nepříjemný zápach a podle svých preferencí se nechá pořídit také aromatizovaný biolíh , který při hoření dodává do interiéru naopak vůni příjemnou. Kapacita zásobníku na biolíh. Tento údaj nám jednoduše udává, kolik bio lihu je možné do krbu nalít.


Design tohoto bio krbu si doslova zamilujete. Během okamžiku dokáže vytvořit kouzelnou a velmi příjemnou atmosféru. Díky tomu si pohodlí svého domova užijete ještě víc. Lhůtu pro vrácení jsme prodloužili na dní. Najdete si bio krb, který se bude hodit do vašeho interiéru, ať už ho máte v moderním, klasickém či rustikálním stylu.


Jednotlivé modely designovým biokrbů se liší i svým celkovým provedením. Obecně rozlišujeme tři typy krbů na biolíh - závěsné, volně stojící a zabudované. Neméně oblíbené jsou i grily na biolíh.


Je absolutně netoxický a přírodní podpalovač určený na podpalování dřevěného uhlí a jiných hořlavých materiálů, dřeva v krbu apod. Líh naleznete u naší firmy LERA-LEZNA CZ v Razové.

Líh obsažený v přípravku je vyroben z přírodních a tedy obnovitelných zdrojů. Nabízíme levné a kvalitní biokrby na biolíh. Nepotřebujete komín, a přesto se můžete těšit z ohně v krbu.


Krby od nás jsou vyrobeny výhradně evropskými producenty. K biokrbům nabízíme kvalitní biolíh a veškeré příslušenství (dekorační polínka, aromata, reflexní ohniska a mnoho dalšího).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky