čtvrtek 30. listopadu 2017

Sety na víno

S dotazy ohledně vekoobchodních zakázek se na nás můžete obracet na tel. Prvotřídní sety na víno z českého skla a křišťálu Bohemia Crystal. Set na víno by rozhodně neměl chybět ve sbírce žádného milovníka vína.


Vyrobeny jsou z prvotřídního křišťálu. Sklenice jsou dodávány obvykle v dárkovém balení.

Krásne a praktické sety na víno z vysoko kvalitného českého krištáľu Bohemia Crystal. Vyberať môžete zo setov rôznych tvarov. Máme sety s dvoma alebo so šiestimi skenicemi na víno.


Vinné sety nejlepších moravských vín. Sety sú veľmi vhnodné ako darček. Jako sommelierka jsem na víno velice náročná.


Domů na Vysočinu vozím jen ta, o kterých jsem 1 přesvědčená.

Dárkové sety skleněných karaf na víno se sklenicemi na víno. Kvalitní křišťálové sklo. Dodávány v barevné kartonové dárkové krabici.


Darčeky pre vašich blízkych a obchodných partnerov, široká ponuka doplnkov k vínu - stojany na víno , tašky na víno , darčekové balenia, jutové tašky, otváraky, chladiace nádoby, darčekové boxy a sety , darčekové krabičky, dekantačné nádoby, nosiče, papierové tašky a kartónové boxy na víno a pod. Nabízíme zboží od známých světových a tuzemských značek Luigi Bormioli, Crystalex nebo Riedel. Nakupte za nejlepší ceny!


Dnes objednáte, zítra máte doma. Regály na víno Milovníci vína, zbystřete! Regál na víno vám poskytne velkorysý prostor po vaši skromnou sbírku a navíc se stane i dekorativním prvkem místnosti.


Avšak pozor, nejedná se o chladící vitríny, víno je třeba co nejdříve vypít. Vyberte si ze široké řady karaf na víno z českého křišťálu Bohemia Crystal. Všechny karafy mají originální design, díky kterému bude váš požitek z vína jedinečný. V nabídce najdete karafy na víno či dekantační karafy. Vše vyrobeno s láskou k tradiční sklářské výrobě v České republice.


Lesklý černý box na láhev vína s příslušenstvím Velmi oblíbený lesklý box na láhev vína je vhodným dárkovým předmětem pro milovníky stylového otevírání, servírování a uchovávání dobrého vína. Obsah soupravy: ochranný kroužek na hrdlo vína, vývrtka, nálevka, zátka.

Ty nejmodernější sady na víno v elegantních a stylových krabičkách jsou jako stvořeny pro dárkové i. Sklenička vyniká svým klasickým a zároveň ojedinělým tvarem připomínajícím lehce rozevřený tulipán – tělo kalíšku je baňaté a směrem k hrdlu se uzavírá, aby dokonale kumulovalo aromatické látky nápoje. Přátelské sady na víno , šampus, whisky a likér, AKRISTAL. CZ Vážený zákazníci, aktuální dodací doby jsou 4-pracovních dnů. Souprava na víno obsahuje sommeliérských pomůcek - vývrtka, ozdobná ochranná obruč, trychtýř, razečka na fólie, zátka. Dárková sada na víno dílná ve tvaru láhve Dárková sada ve tvaru láhve.


Velký výběr sklenic pro milovníky červeného vína. Najdete zde moderní velké až obří sklenice na červené víno ale také klasické oblíbené tvary. Nabízíme také broušené, veselé barevné i slavnostní zlacené sklenice na červené víno. Prekrásne sety na whisky a sety dekantérov pre všetkých, ktorí majú radi originálny dizajn.


Karafy, poháre aj dekantéry z prvotriedneho brúseného skla a českého krištáľu Bohemia Crystal sú tradične vyrobené starostlivými českými sklári. Pokud jste z Prahy, můžete využít čtvrteční dopravu zdarma. Rychlá expedice, vinařské příslušenství skladem!


Na zakázku Vám vypískujeme loga firem, klubů, erby měst,věnování a mnoho jiných motivů. Dále popisujeme reklamní a dárkové předměty, zrcadla, skleněné výplně, kovové štítky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky