pátek 24. listopadu 2017

Pračka siemens wm14t440by

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Siemens WM 14T440BY alternativy - Heureka. Téměř bezkonkurenční je tato pračka v kategorii hodnocení výbavy a funkcí. Odevy budú komfortne a dôkladne vyprané a vy budete mať viac času na seba a svoju rodinu. Nabídne vám programů vč.


Díky tomu získáte dokonalý přehled o provozu. Veškeré informace o produktu. Jde o volně stojící spotřebič o hloubce cm. Vypere kapacitu kg prádla. Inovativní nerezový prací buben waveDrum s 32cm plnicím otvorem pojme až litrů.


S funkcí speedPerfect dosáhnete perfektních výsledků praní ve zkráceném čase až o. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Ponúkne vám programov vr. Pre oudoorové oblečenie s membránami a. S funkciou speedPerfect dosiahnete perfektné výsledky prania v skrátenom čase až o. Oděvy budou komfortně a důkladně vyprané a vy budete mít více času na sebe a svou rodinu. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Chcete mať ľahšiu prácu s horami špinavej bielizne? Nechybí ukazatel zbytkového času v minutách, ukazatel spotřeby, přepěnění a ukazatel energie před začátkem programu. Pračka se sušičkou v jednom.


Přední plnění : Energetická třída Zařazení do třídy podle náročnosti na spotřebu elektřiny. Stupnici tvoří písmena A-F, kde A označuje spotřebič nejméně náročný na spotřebu elektrické energie, F pak nejméně šetrný produkt. Inteligentní systém distribuce vody waterPerfect PlusChytrý 3D senzor systém se postará o to, aby na základě objemu a druhu prádla (např. bavlna nebo syntetika) bylo do bubnu přivedené vždy optimální. VarioPerfect skráti dobu prania až o , ecoPerfect zníži spotrebu energie až o a výsledkom bude zakaždým dosiahnutie perfektných výsledkov prania.


SIEMENS WM14T440BY pračka předem plněná. Vybraná automatická pračka vlastní přehledný displej, mechanická tlačítka a otočný volič. Na LG F72J5HY3W krásně vidíte veškeré programy a nabízené funkce. Její obsluha je rychlá a nenáročná. Automatická pračka s předním plněním LG F72J5HY3W je zárukou vysoké kvality, chytrosti, spolehlivosti a ekonomického.


Velký displej informuje o nastavení pračky a průběhu pracího cyklu. S volbou speedPerfect až o rychlejší k dokonalému výsledku mytí. Inteligentní, odolný a tichý motor iQdrive pro zvláště efektivní a efektivní péči o prádlo.


Další slevy bílého zboží na Kupi. Hodnocení produktu: (recenzí). Automatická, předem plněná pračka se systémem waterPerfect Plus pro maximální úsporu vody, mnoha programy, funkcí pro zapomenuté prádlo a spolehlivým motorem iQdrive.


Dos automatický dávkovací systém přesně změří prací prostředek a pomůže vám ušetřit vodu a prací prostředek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky